Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért nem hagyjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem hagyjátok abba a sopánkodást, miért nem raktok rendet magatokban, sportoltok és fejlesztitek a személyiségeteket?

Figyelt kérdés
Tessék felemelni a hátsót a gép elől.
2015. aug. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
29%
a személyiségem elfogadható, a kinézetem se utolsó, csak sajnos dolgozok mint a güzü, mert a kéró nem épp olyan állapotú, mint az elvárt. tehát addig vagyok fszagyerek ameddig haza nem viszlek. meg DAKK csak csonka Magyarországon van(igazi különlegesség) de oda fel nem teszed a segged, hogy megnézd a félkész barlangomat édes.
2015. aug. 25. 19:58
 22/42 anonim ***** válasza:
34%
Mert attól se magasabb, se jobb képű nem leszek.
2015. aug. 25. 20:06
 23/42 anonim ***** válasza:
Ma sem halok meg hü.lyén...:D
2015. aug. 25. 20:26
 24/42 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, szélmalomharc ez sajnos...

"Igen, a gondolkodás, a világszemlélet, a tapasztalat és a tárgyi tudás változik, az fejlődik. De az ember természete az nem."

És? Akkor ne személyiségnek nevezzük, de a lényeg attól még ugyanaz. Attól, hogy valaki elsajátít egy újfajta gondolkodásmódot és "szerepet", még ugyanúgy önmaga lesz. Senki nem ugyanúgy viselkedik otthon a szüleivel, egy buliban a haverjaival vagy a munkahelyén a főnökével. Mindenki szerepeket "játszik", akkor már miért ne sajátítana el egy olyan szerepet, amivel boldogabb élete lesz? Az önsajnáltatás, a kishitűség és a pesszimizmus is végső soron csak egy szerep, csak nem vezetnek sehová.

"Ehhez képest ti max a seggetekkel a combotokkal meg a hasatokkal foglalkoztok és ez bőven elég....és már égi csoda ha dolgoztok valamit....szóval az elvárásokban hatalmasok a különbségek."

Neked lehet, hogy ennyi "pozitív tulajdonság" már bőven elég egy nőben, de ez csak téged minősít.

2015. aug. 25. 20:29
 25/42 anonim ***** válasza:
73%
Még 2003-2004 körül egy haverommal jártam edző terembe, ki nem voltam gyúrva, de látszott rajtam,hogy foglalkozom magammal, és képzeljétek milyen sikereket értem el a nőknél, semmit :) Ennyit erről. Különben is a far cry 3-ban nem elég sport az, hogy szaladgálok a dzsungelben fegyverekkel a kezemben, ellenséges táborokkal, vadállatokkal küzdök meg? Vagy a Mortal Kombatban végig verek egy rakás karaktert, azért Shao Khant legyőzni nem piskóta :)
2015. aug. 25. 20:31
 26/42 anonim ***** válasza:
15%
hagyjuk már ezt a színészkedést magyarul a hazug "nők" ránk akarják erőltetni hogy mi is hazudjunk kösz nem én senki kedvéért nem fogok megváltozni
2015. aug. 25. 20:43
 27/42 anonim ***** válasza:
44%
Remélem, majd a főnöködnek is ezt mondod a munkahelyeden és kinyúlt melegítőben mész be dolgozni, csak mert azt szoktad meg. :D
2015. aug. 25. 20:47
 28/42 anonim ***** válasza:
46%

Én gyúrok már egy éve.Mondhatni,izmos vagyok.:)

Semmivel sem lettem sikeresebb a nőknél.Esélyem sincs náluk.

A jó külsőre születni kell.

2015. aug. 25. 20:51
 29/42 anonim ***** válasza:
16%
hogy jön ide 1 munkahely? legalább enged meg hogy 1 párkapcsolatban őnmagamat adjam jó? szánalmas "emberek" vannak itt
2015. aug. 25. 20:55
 30/42 anonim ***** válasza:
44%
Látom, az elvontabb gondolkodás nem az erősséged. Persze, ha megtanulnád, már nem is lennél önmagad :D
2015. aug. 25. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!