Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem hagyjátok abba a sopánkodást, miért nem raktok rendet magatokban, sportoltok és fejlesztitek a személyiségeteket?
Kérdező, szélmalomharc ez sajnos...
"Igen, a gondolkodás, a világszemlélet, a tapasztalat és a tárgyi tudás változik, az fejlődik. De az ember természete az nem."
És? Akkor ne személyiségnek nevezzük, de a lényeg attól még ugyanaz. Attól, hogy valaki elsajátít egy újfajta gondolkodásmódot és "szerepet", még ugyanúgy önmaga lesz. Senki nem ugyanúgy viselkedik otthon a szüleivel, egy buliban a haverjaival vagy a munkahelyén a főnökével. Mindenki szerepeket "játszik", akkor már miért ne sajátítana el egy olyan szerepet, amivel boldogabb élete lesz? Az önsajnáltatás, a kishitűség és a pesszimizmus is végső soron csak egy szerep, csak nem vezetnek sehová.
"Ehhez képest ti max a seggetekkel a combotokkal meg a hasatokkal foglalkoztok és ez bőven elég....és már égi csoda ha dolgoztok valamit....szóval az elvárásokban hatalmasok a különbségek."
Neked lehet, hogy ennyi "pozitív tulajdonság" már bőven elég egy nőben, de ez csak téged minősít.
Én gyúrok már egy éve.Mondhatni,izmos vagyok.:)
Semmivel sem lettem sikeresebb a nőknél.Esélyem sincs náluk.
A jó külsőre születni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!