Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért nem hagyjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem hagyjátok abba a sopánkodást, miért nem raktok rendet magatokban, sportoltok és fejlesztitek a személyiségeteket?

Figyelt kérdés
Tessék felemelni a hátsót a gép elől.
2015. aug. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
67%
xD
2015. aug. 25. 18:29
 2/42 anonim ***** válasza:
84%
Nyem!
2015. aug. 25. 18:30
 3/42 anonim ***** válasza:
63%
Mert ezekért a dolgokért, amiket leírtál meg kellene mozdulni, kellene hozzá akaraterő. És hát a kis nyafisok sport helyett, inkább megírnak itt 20 nőket szapuló kommentet!
2015. aug. 25. 18:42
 4/42 anonim ***** válasza:
80%

ma kétszer is végigvertem az elite fourt úgy hogy csak lvl 50 alatti normal type-okat használtam és csak a champion előtt healaltem de akkor is csak egyszer.

te mit értél el ma?

2015. aug. 25. 18:50
 5/42 anonim ***** válasza:
Rendet raktam magamban (meg a műhelyben is), sportoltam (egy óra lightos edzés, másfél óra laza kerékpározás), fejlesztettem a személyiségemet (70-80 oldalt olvastam az informális logikáról). Boldog vagyok?
2015. aug. 25. 18:54
 6/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem szoktam sopánkodni, de nem nagyon van kedvem egy fárasztó nap után még sportolni, és személyiséget fejlesztgetni...
2015. aug. 25. 18:58
 7/42 anonim ***** válasza:
61%
Ő azt érte el ma, hogy lepippantott két ecsetfejű, trikós, gyúrós srácot. Nagyon jó fejek voltak. És képzeld, mind a kettőnek Iphone-ja volt. Mind a kettő azt mondta neki, hogy hosszútávú kapcsolatot szeretne.
2015. aug. 25. 18:58
 8/42 anonim ***** válasza:

Nem kényelmesebb a gép előtt tehénkedni? :-D De legalább egy ilyet beszerezhetnének, akkor legalább lábra gyúrhatnának gépezés közben is... :-)

[link]

2015. aug. 25. 19:00
 9/42 anonim ***** válasza:
34%

Egyrészt elég szomorú, hogy a nőket csak azok érdeklik, akik sportolnak (amióta egyébként olvasom ezt a témát, azóta a "sport" lett a legutáltabb szavam). Másrészt a sport nem egyenlő az arcátültetéssel, így hiába szakad meg a napi 6 órányi edzésében valaki, ha nem olyan feje van, mint kellene. Harmadrészt van olyan hobbim, ami sokkal szórakoztatóbb, nem pusztulok bele és még élvezem is, ráadásul olcsóbb, annak ellenére, hogy az egész országot beutazom.

Negyedrészt meg az Salamence-emnek is kell még 13 szint, amíg lvl 100-as lesz. Igaz, én nem is próbálkozok normál típussal, mert nem szeretem.

2015. aug. 25. 19:01
 10/42 anonim ***** válasza:
"nem nagyon van kedvem egy fárasztó nap után még sportolni" - Pedig igazán frissítő tud lenni, legalábbis nekem jólesik agymunka után egy kis fizikai fárasztás is, amivel kiengedem a gőzt. :-)
2015. aug. 25. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!