Ti mivel fejlesztitek a kommunikációtokat?
Figyelt kérdés
Itt gondolok mind a verbális, mind pedig az írásbeli kommunikációra. Leginkább a szóbeli érdekelne, mert sok olyan élethelyzet, és miliő van, amikor úgy érzem nem tudom magam kellőképpen kifejezni, és ez bosszant. Ha vannak jó módszereitek kérlek osszátok meg velem! :)2014. okt. 31. 15:48
1/2 anonim válasza:
légy megelégedve magaddal és dölni fog a szó belőled.
2/2 Lexa99 :) válasza:
A legfontosabb, hogy légy önmagad. De ez persze nem könnyű... mert ha tényleg önmagad vagy akkor egyben sebezhető is, hiszen ilyenkor nem mutatsz mást, mint a "meztelen igazságot",amit mások könnyen ellened fordíthatnak. Ezért én mindig önmagam adom, de csak egy fal mögül. A fal neve:"Leszarom!". Mindenki bejöhet megnézni mi van a fal mögött, de ha valaki ezzel visszaél akkor csak kilököm a falon kívülre, de onnantól kezdve soha nem engedem be és azt mondom, hogy leszarom!!! DE... tapasztalatból tudom, hogy vannak olyanok akiket nagyon nehéz a falon kívül tartani. Ehhez nagyon erősnek kell lenned. Viszont nem jó falakat emelni. Én emiatt a fal miatt nem tudom kimondani hogy bocsánat! Egyszerűen úgy érzem hogyha kimondnám, akkor ledőlne a védelmező falam. Sajnálom, talán mégse ez a jó válasz a kérdésedre... de talán érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!