Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy érzem h nem adhatom fel amíg ő maga el nem küld?
Figyelt kérdés
Szóval tudja egy pasi h tetszik, de nem neki mondtam, jóba vagyunk szinglik mind ketten, nagyon bírom őt, ha nem kedvelne azt csak észrevenném, félénk, meg azért velem nem hülyül hanem tök normálisan beszélget. Bár volt h másokkal randizott, de én úgy sosem adtam jelét h tetszik szóval neki nem jeleztem sehogy, illetve nála tudom h a nőknek kell kezdeményezni. Most szerintetek léphetek? Nyilván nem randizni fogom hívni, de úgy érzem h amíg ő nem küld el nem hal meg bennem a remény h valaha együtt leszünk. A külsőmmel nincs gond, szerintem tetszek neki vagyis hozzám nagyon hasonló kinézetű nőkkel volt együtt, úgyhogy tuti az esete vagyok.2015. aug. 22. 20:10
2/5 anonim válasza:
Ne kezdeményezz. Várd meg, hogy a férfi lépjen feléd.
3/5 A kérdező kommentje:
Arra várhatok akkor megin ugy járok h egy másik csaj lép felé azt mégegyszer nem nézem végig...
2015. aug. 22. 20:31
4/5 anonim válasza:
Annak a pasinak akinek kellesz mindig lép az adott nő felé.
5/5 A kérdező kommentje:
Pedig ő mindkét nő felé csak azután lépett h a nők tetszésüket elég egyértelműen kifejezték...
2015. aug. 22. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!