Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha úgy érzem, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha úgy érzem, nem kell új kapcsolat?

Figyelt kérdés

Vele szerettem volna mindent, annyira gyönyörűen indult, mégis elromlott, az idegeimet felemésztette.

Ha vele tönkrement és ez történt, mással mi lenne?

Nincs már kedvem az ezredik első randihoz, otthon bemutatáshoz és társaihoz. Annyira belefáradtam már.

Pár napja szakítottunk, de belehalok tényleg, üresnek érzem magam, eltűnt a másik felem. De teljesen realistán gondolkoztam ezen, hogy nem akarok senkit már beengedni így az életembe.

Normális ez? 20 éves vagyok még csak.

2015. aug. 17. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
éld az életed, használd ki a pasikat :)
2015. aug. 17. 20:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Őszintén, én nem akarom már, hogy más férfi hozzám érjen. Ő volt az, akit akartam, úgy igazán. Mással a szex sem lenne olyan, minek próbálkozzak
2015. aug. 17. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Érzelmes emberek minden nagyobb csalódás után ezt érzik.Idő kell,míg feldolgozod,ez a normális.
2015. aug. 17. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, teljesen normális.

Adj időt magadnak, hogy regenerálódj, feltöltődj! :)

Töltsd az idődet hasznosan, szórakozz, találkozz a barátnőiddel, kiránduljatok, vagy amihez csak kedvetek van.. Hidd el, nem kell sok idő és úgyis utolér a szerelem. :)

Nekem több hónap is szokott kelleni, hogy feltöltődjek, jelenleg is így vagyok, és én is úgy érzem, hogy nem kell senki. :)

22N

2015. aug. 17. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyanezt kérdezd meg magadtól egy hónap múlva.
2015. aug. 17. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:

"Mással a szex sem lenne olyan.."

Nem tudhatod, amég nem próbálod!

Egyébként fel a fejjel, 1 éve még én is így voltam, most meg már 2hónapos kapcsolatom van..sokkal jobban érzem magam most! :)

2015. aug. 17. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, most inkább élvezd az életet, találj más elfoglaltságokat, más célokat, más örömöket az életben. Amit meg kell élned, azt úgysem kerülheted el.
2015. aug. 17. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt érzem most, amit Te, kedves kérdező, szóval értelek. Csalódtam a nőkben úgy egy az egyben! Egyet sem akarok többé! Amíg párom volt, átnéztem a nőkön. Most csak szexuálisan tudok rájuk nézni azóta, nem mint partnerjelöltre, de azt meg nem akarom olyannal, akit nem szeretek - nekem érzelem kell hozzá.

24/F

2015. aug. 17. 22:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Remélem nem te vagy az exem
2015. aug. 18. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Kizárt, sosem volt olyan fiatal párom! :D
2015. aug. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!