Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig azt mondják rám, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azt mondják rám, hogy cuki! Idegesítő, főleg egyáltalán nem érzem annak magam. Min változtassak?

Figyelt kérdés

Folyton lecukiznak -.- Meg hogy jajj, de aranyos vagy! Kis kedves, rendes...Pedig ha belelátnának a gondolataimba...Elegem van ebből! Min változtassak?

21/L

2015. aug. 22. 18:29
1 2 3
 21/28 omba ***** válasza:
32%

De cuki kérdés! :D (bocs)

Miért kellene, hogy "belelássanak" a gondoltaidba?

Mondd el őket, azért vannak, ha jól gondolom, nem "cukik". Az egy nagy változás lesz, akkor.

Divatba jött mostanában a szó, majd elmúlik.

2015. aug. 22. 23:47
 22/28 A kérdező kommentje:

165 cm vagyok, tehát nem is a legalacsonyabb.

,,Növessz csöcsöt, és rakd ki a feneked."

Jól nézek ki, hidd el.

2015. aug. 23. 06:34
 23/28 anonim ***** válasza:
85%
Mit tudom én hogy öltözködsz, de bizonyára úgy, ami miatt cukiznak. :D Ezen változtass, vagy csinálj amit akarsz!
2015. aug. 23. 11:46
 24/28 anonim ***** válasza:
58%
A cuki nekem azt is jelenti hogy nagyon vonzó. Azt nem fogják a szemedbe mondani, hogy intelligens, mert nem illik, atyáskodó. A legjobb kombináció, ha egyszerre tartanak cukinak is és okosnak vagy céltudatosnak vagy ilyenek. Találkoztam már ilyen nővel, de tényleg ritka.
2015. aug. 23. 11:48
 25/28 A kérdező kommentje:
Mert mit jelent az, ha valaki cukin öltözködik? O.o Nem hordok állatfigurás meg micimackós felsőket, még akkor sem ha sok FELNŐTT igen. Egyetlen egy világos rózsaszín felsőm van, amit nem hordok. Inkább a sötétkéket részesítem előnyben és a feketét. Maximum a balerina lehet cuki. De nekem a sportcipő túl lezser, magassarkúban pedig tuti enm fogok minden nap mászkálni.
2015. aug. 23. 12:17
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
A 165 centis magasságoddal sosem fogsz igazán felnőttként kinézni míg cukin öltözködsz és viselkedsz. :D
2015. aug. 23. 12:31
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy azért kezelnek gyerekként, "cukin", mert süt minden mozdulatodból, szavadból, és tettedből, hogy felnőtt akarsz lenni.

Pont tegnap este gondolkodtam el a középiskolás éveimen. Hogy mennyire felnőttnek éreztük magunkat, máskor meg mennyire gyereknek. Pontosan úgy, ahogy a tanárok bántak velünk.

Ahhoz, hogy jól tanuljunk, felelősségteljesek legyünk a kiosztott feladatainkkal kapcsolatban már felnőttek voltunk. Felnőttek ahhoz, hogy tudjuk be kell járnunk, és teljesítenünk kell.

De gyerekek voltunk a szabad döntések meghozatalakor. Ezért próbálták korlátok közé szorítani a döntéseinket.

Szóval megértem a helyzeted, hogy degradálónak tartod a veled szembeni viselkedést.

Lehet, hogy a túl kompenzációd hozza létre ezeket a szituációkat.

Próbáld ki, ha nem akadékoskodsz miatta önmagadban, akkor mennyire változik a veled szembeni viselkedés.

2015. aug. 23. 13:40
 28/28 anonim ***** válasza:
2015. aug. 23. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!