Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azt mondják rám, hogy cuki! Idegesítő, főleg egyáltalán nem érzem annak magam. Min változtassak?
Folyton lecukiznak -.- Meg hogy jajj, de aranyos vagy! Kis kedves, rendes...Pedig ha belelátnának a gondolataimba...Elegem van ebből! Min változtassak?
21/L
Szerintem meg egy Manson klip mehet a fejében :D
Amúgy biztos kis dugó vagy és amiatt cukiznak :P
Jarjal mma-ra meg sportloveszetre. Viccelodj fekete humorral. Ilyenek utan mar en se vagyok cuki. Meg fontos a komoly irodai ruhazat. Rozsaszin, pottyos, pasztell szineket dobd ki. Az a cuki. Szerintem( bar nem latlAk) kislanyos cuccaid lehetnek tul cukros modorral.
Remelem segitettem. N
Nekem is sokáig voltak ehhez hasonló problémáim.
Amíg egy srác azt nem mondta, hogy egy bunkó pic.sa vagyok. Pedig a szituáció az én oldalamról az volt, hogy direkt beszélnek olyan témáról, amihez nem értek. Szóval egyszerűen nem beszéltem. Ezért Bunkó pic.sa vagyok :D
És ez egy lavinát indított el, vonzás törvénye, vagy ki tudja, de utána sorra jöttek a beképzelt, bunkó, gonosz, szemét jelzők. Teljesen idegen emberektől.
Már nagyjából visszaállítottam a karmám, és újra kedves, aranyos, cuki vagyok. És tudod mi van? Imádom!
Szeretek aranyos, és cuki lenni.
Nem érzem magam annak, mert nagyon határozott, és tudálékos vagyok, azt szeretem ha az agyam miatt dicsérnek. De bassssszus sokkal jobb ha azt mondják cuki vagy, mint hogy bunkó.
De a cuki lányokat szeretik!
Ha engem lecukiznak,akkor én se örülök,de nálad ez biztos,hogy pozitív jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!