Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig azt mondják rám, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azt mondják rám, hogy cuki! Idegesítő, főleg egyáltalán nem érzem annak magam. Min változtassak?

Figyelt kérdés

Folyton lecukiznak -.- Meg hogy jajj, de aranyos vagy! Kis kedves, rendes...Pedig ha belelátnának a gondolataimba...Elegem van ebből! Min változtassak?

21/L

2015. aug. 22. 18:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%
Vajon milyen gondolataid lehetnek?:) Mire gondolhat egy ilyen cuki lány? :D
2015. aug. 22. 20:33
 12/28 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem cuki cicákra és kutyulikra
2015. aug. 22. 20:39
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Én is erre tippeltem volna, vagy cuki törpe nyuszira :)
2015. aug. 22. 20:40
 14/28 opened paradise ***** válasza:

Szerintem meg egy Manson klip mehet a fejében :D

Amúgy biztos kis dugó vagy és amiatt cukiznak :P

2015. aug. 22. 20:44
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Jarjal mma-ra meg sportloveszetre. Viccelodj fekete humorral. Ilyenek utan mar en se vagyok cuki. Meg fontos a komoly irodai ruhazat. Rozsaszin, pottyos, pasztell szineket dobd ki. Az a cuki. Szerintem( bar nem latlAk) kislanyos cuccaid lehetnek tul cukros modorral.

Remelem segitettem. N

2015. aug. 22. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is sokáig voltak ehhez hasonló problémáim.

Amíg egy srác azt nem mondta, hogy egy bunkó pic.sa vagyok. Pedig a szituáció az én oldalamról az volt, hogy direkt beszélnek olyan témáról, amihez nem értek. Szóval egyszerűen nem beszéltem. Ezért Bunkó pic.sa vagyok :D

És ez egy lavinát indított el, vonzás törvénye, vagy ki tudja, de utána sorra jöttek a beképzelt, bunkó, gonosz, szemét jelzők. Teljesen idegen emberektől.

Már nagyjából visszaállítottam a karmám, és újra kedves, aranyos, cuki vagyok. És tudod mi van? Imádom!

Szeretek aranyos, és cuki lenni.

Nem érzem magam annak, mert nagyon határozott, és tudálékos vagyok, azt szeretem ha az agyam miatt dicsérnek. De bassssszus sokkal jobb ha azt mondják cuki vagy, mint hogy bunkó.

2015. aug. 22. 21:50
 17/28 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, meg hogy lehetne sokkal rosszabb is. Csak nem tudom. Sokkal boldogabb lennék, ha bégre felnőttesebb jelzőkkel látnának el: intelligens, értelmes, megbízható, igazán csinos, vonzó. E helyett: cuki.
2015. aug. 22. 22:08
 18/28 opened paradise ***** válasza:
0%

De a cuki lányokat szeretik!

Ha engem lecukiznak,akkor én se örülök,de nálad ez biztos,hogy pozitív jelző.

2015. aug. 22. 22:12
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Hogy nézel ki?
2015. aug. 22. 22:23
 20/28 anonim ***** válasza:
26%
Növessz csöcsöt, és rakd ki a feneked. Akkor majd a cuki szó szexire változik néhány álló pénisz társaságában.
2015. aug. 22. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!