Egy éve van barátom, ö városi, én vidéki vagyok. Az a gondom vele nagyon lassu. én meg az ellenkezöje vagyok, ami rettenetesen idegesitö. Adj tanácsot hogyan változtassak rajta?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 12:03
1/6 anonim válasza:
Cseréld le,Ilyen típus,sosem lesz gyorsabb.
A városnak és a falunal nincs köze hozzá,a horoszkópjának hamarabb.Valószínűleg mérleg.
2/6 anonim válasza:
hát te változtatni akarsz rajta, akkor már nem is fogadtad el úgy ahogy van. szerintem is cseréld le.
3/6 anonim válasza:
Ennek se a város-faluhoz se a horoszkóphoz semmi köze! Az én férjem mérleg, egyáltalán nem lassú, akkora baromság ez a horoszkóp, ember még egy ilyen hülyeséget ki sem találhatott volna! Főleg így aszcendens nélkül ítélni!
A barátod ilyen természetű, te pedig amolyan. Ha ez téged ennyire idegesít, akkor nem úgy szereted ahogy van. Megváltoztatni a természetét pedig sosem fogod tudni. Tehát vagy fogadd el és így szeresd vagy hagyd el.
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy nem lesz gyorsabb. Az én férjem is ilyen lassú volt, én meg pörgős. Pár év és összecsiszolódtunk, már 12 éve vagyunk együtt két gyönyörű gyerekkel. A világ legjobb emberét hagytam volna elmenni, ha ez miatt mást keresek. Van remény:)
5/6 anonim válasza:
Ja, és én pörgős létemre mérleg vagyok, úgyhogy az első mindenben téved:D
6/6 anonim válasza:
Ha nem tudod elfogadni olyannak, amilyen, akkor nem tartoztok össze, tehát keress valaki olyant, akit el tudsz fogadni olyannak, amilyen. A különbségek-hasonlóságok nem számítanak, ha el tudod fogadni őt olyannak, ha nem vagy erre képes valakinél, akkor mindegy, mennyiben egyeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!