Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a "pua" trükkök- szófordu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a "pua" trükkök- szófordulatok tényleg működnek? Tartós párkapcsolatnál is vagy csak egyéjszakás kalandnál?

Figyelt kérdés
Olvasgattam szakirodalmat erről ,hogy kell a női teszteken átmenni ,mire mit kell válaszolni stb. Hogy kell beszédbe elegyedni figyelmet felkelteni. Van aki ezeket próbálta már élesben és tényleg tudott vele csajozni,szóval nemcsak egy éjszakás kaland lett hanem tartósabb kapcsolat is?

2015. aug. 16. 19:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy megnyerő külsejű, akkor lehetsz te a világ legprofibb pszichológusa is, akkor sem fogod tudni manipulálni a női agyat. Azt az ostoba "A szürke ötven árnyalata" című filmet hoznám fel példának, amelyben a pasit sem véletlenül ábrázolták álomarcú/álomtestű alfahímként. A nő először az arcodat és a testedet "szkenneli" be a fejébe és az alapján eldönti, hogy érdemes-e foglalkoznia veled vagy sem. Ezek a pua trükkök csak arra hasznosak, hogy ha az egyébként is jóképű, de elég buta pasi béna a csajozáskor és nem tud rendesen kommunikálni, akkor ne legyen kiábrándító egy nő szemében, aki egyébként akár vonzódhatna is hozzá, csak egy randin nem árt ha a pasi tud "bánni" egy nővel. Szóval ebben az esetben számít inkább a belső tulajdonság.
2016. jún. 18. 16:56
 32/36 anonim ***** válasza:
69%
Ezek tényleg működnek amúgy. Szerintem sokan elgondolkoztak már azon, hogy 1-2 bomba nő mit ehet a bunkó, ronda, vézna stb csávókon. A recept egyszerű. Nem kell ahhoz adonisznak vagy álompasinak lenni, hogy a legjobb nőket is megszerezd. Nagyon sokat számít a kisugárzás, lehetsz te szépfiú ha nincs megnyerő kisugárzásod, hogy érezteted a nővel, hogy mennyire határozott vagy, domináns. Valahogy a tahó csávókról a nők azt érzik, hogy ők mekkora alfahímek, pedig csak határozottak a tahóságukban. Amiről beszéltél kérdező, azok a shit-testek, és igenis léteznek, volt már nekem is dolgom vele, és az a vicces, hogyha jól kezeled őket akkor tényleg érdeklődni fog irántad, de az ilyen "teszteket" leginkább azok ontják, akik tudják is magukról hogy nagyon jól néznek ki. Az évek során én is fejlesztettem magamat, és ezt tudtam is kamatoztatni a nőknél, voltak egész jó barátnőim, egy milfet is levarrtam, úgyhogy nem hülyeség ;)
2016. jún. 19. 00:02
 33/36 anonim ***** válasza:

Működnek mind a kettőnél, de a lényeg hogy dinamikus/rugalmas legyen, vagyis nem pont a sémát kell visszaadni, hanem úgy, hogy természetesnek is hasson. Vagy az a lényeg hogy a női shiteket elvicceld.

Nagyobb tapasztalatom eddig nincsen (eddig inkább csak neten ismerkedtem így, élőben még nem igazán) de eddig határozottan működnek, érzem hogy én irányítok, mindent elhülyéskedek, fel tudtam hozni szexuális témákat , és már többen is mondták hogy kedvelnek. (csak az ország másik felén laktak persze XD )

2016. júl. 4. 12:41
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Az a hozzáállás, hogy könnyedén, felszabadultan ismerkednek, mintha játszanának, már eleve sokkal szimpatikusabb nekem nőnek, mintha rám akaszkodik valaki, mint valami utolsó szalmaszálba, csak azért, mert nem voltam vele b*nk*. Nem a trükkök, szófordulatok azok, amik működnek, hanem az, ha megváltozol belül is. Talán belső játéknak hívják ezt. Minél könnyebben lépsz túl a visszautasításokon, annál könnyebben lépsz tovább, annál több nővel tudsz adott idő alatt ismerkedni és annál hamarabb találod meg azt, aki tényleg hozzád való. Ez logikus, ugye?
2016. júl. 4. 13:20
 35/36 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor bármi működik. Ha nem, akkor meg semmi.
2016. júl. 4. 14:29
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, de két értelmes mondatot nem tudsz kinyögni egy nő társaságában, akkor nem működik. Ha nem nézel ki olyan jól, de sármos vagy és tudsz bánni a szavakkal, akkor működik. A világ nem fekete-fehér.
2016. júl. 4. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!