Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a "pua" trükkök- szófordu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a "pua" trükkök- szófordulatok tényleg működnek? Tartós párkapcsolatnál is vagy csak egyéjszakás kalandnál?

Figyelt kérdés
Olvasgattam szakirodalmat erről ,hogy kell a női teszteken átmenni ,mire mit kell válaszolni stb. Hogy kell beszédbe elegyedni figyelmet felkelteni. Van aki ezeket próbálta már élesben és tényleg tudott vele csajozni,szóval nemcsak egy éjszakás kaland lett hanem tartósabb kapcsolat is?

2015. aug. 16. 19:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%
Szánnivaló az egész.
2015. okt. 15. 21:05
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sose hallottam a PUÁról addig míg neten nem találtam rá a neten, de nekem ezelőtt is volt csajom viszont semmit nem úgy csinálok mint ami azokba le van írva. Ha ennyire kiszámíthatóak lennének a nők akkor mindenkinek lenne nője.
2015. okt. 16. 10:27
 23/36 anonim ***** válasza:
59%

15-össel és 22-essel maximálisan egyetértek!

Én egyszer olvastam egy görénytől egy puás részt, amire az egész honlapja épült, nos emberünktől sütött a gyűlölet, a rengeteg keserűség, a nőutálat.

Az egész arra épül, hogyan alázzuk meg a nőt.

De köszönök szépen, a NŐK nem kérnek az ilyen alázgatásokból, mert rövid úton otthagyják az ilyen elmeroggyant férgeket!

Az összes ilyen "puás", és azt hirdető oldalnak beteg a gazdája, nem is kicsit!

Azért, mert ő sikertelen, a saját rossz barom természete miatt, azt akarja, hogy a többi még bepalizható alany is megutálja a nőket, mert ezek a "trükkök" édes fiam odáig vezetnek, hogy egy normális nő köpik rátok, és undorodva fordul el tőletek!

2016. jún. 8. 03:43
 24/36 anonim ***** válasza:
48%

"Az összes ilyen "puás", és azt hirdető oldalnak beteg a gazdája, nem is kicsit!"

Éljenek az előítéletek. Sok normális PUA srácot ismerek, egyáltalán nem arról szól(na) ez a dolog, amit írtál, persze pénzlehúzós idióták mindenhol vannak (és pont ők a leghangosabbak), akik sajnos a rossz hírét keltik.

2016. jún. 8. 19:39
 25/36 A kérdező kommentje:
Látom,van itt pro és kontra is bőven..Én azt tapasztaltam a való életben ,hogy kedvességgel- odaadással a "csillagok lehozásával" abszolút semmire nem megyek, sőt.. Ezért kellene egy másik hatékony módszer.
2016. jún. 10. 18:57
 26/36 anonim ***** válasza:
60%

Akkor van egy jó és egy rossz hírem:

A rossz hírem az, ha megváltoztatod a taktikád, akkor csak még jobban a kilátástalanság mezején kötsz ki - és pontosan erre épülnek ezek az ótvar PUA-s módszerek is -, mivel olyan a nőkre, és kapcsolatokra romboló módszereket közölnek, hogy abból értelmes, és normális, tiszta szívű párkapcsolat tuti, hogy nem jön össze!! Aki az ilyenre "gerjed", azzal a nővel már bibi van, nem is kicsit!

EGy normális nő kedvességre és megbecsülést érdemel és arra is vágyik, nem az ellenkezőjére, és a macsó figurára!

Amelyik tősgyökér már taktikázik és le akarja mindenféle h.ülye módszerekkel igázni a nőt, ott már babér édes fiam nem terem! Ott csak beteg nőt kaphatsz, mint amilyen a módszer maga is, és mint amilyen ezen fuszkalapok elkövető egyedei is!

Megmondom, hogy mi a célravezető: tedd, és csináld továbbra is úgy, ahogy eddig, mert csak pozitív értékrenddel, és normálisan kell és lehet ismerkendi, és úgy beleadni a kapcsolatba mindent!

Ha másképp csinálod, teljesen a visszájára fordul minden! És arról nem is beszélve, hogy szembeköpöd saját magadat, mert te alapból nem is ilyen vagy, de az, hogy a gyökérképzőben egy elvileg normális egyedet átformálnak nem normálissá, az nonszensz!

Lehet, hogy valamiért eddig nem az történt amit szerettél volna, de emiatt még nem kell a falnak menni, fejlődni mindig érdemes, csak nem visszafelé, le a mélybe!

Az, hogy miért nem jött össze azt én innen a távolból neked nem fogom tudni megítélni, mivel nem ismerlek.

De azt el tudom mondani, hogy ha NORMÁLIS, rendes párkapcsolatot akarsz, és NORMÁLIS lányt, nőt akarsz fogni magadnak, akkor NEKED IS normálisnak kell lenned! Remélem ez érthető és logikus!

Lehet, hogy nem a megfelelő alanyoknál próbálkoztál!

2016. jún. 11. 04:59
 27/36 anonim ***** válasza:

15-ös válaszát nagyon érdemes olvasgatni, átfogó és jól szemlélteti, hogy milyen bunkóci-képző agresszív kommunikációjú egyedeket képeznek ott! Ha te ennyiből se érted kérdező, hogy mi is ezzel a probléma, vagy egy olyan ótvar oldal olvasgatása közben NEM ESIK LE, vagy NEM LÁTOD ÁT, hogy miről is írnak ott, akkor veled is q-va nagy baj van!!

Az ilyen gyökérképző oldalakat elkeseredett fuszkalapok írják és azok is helyeselgetnek ott bőszen, de ezt CSAKIS a fuszkalap természetüknek köszönhetik, hogy SIKERTELENEK lettek a nőknél!

És ezt a fuszkalapságot és ősgyökérséget terjesztik! Ha ezt valaki ép ésszel nem tudja felfogni, hogy az a fajta kommunikáció és viselkedés mennyire káros, akkor nincs miről beszélni, teljesen felesleges itt tépnem a számat és másnak is, aki benneteket öntudatra és helyes útra akar téríteni!

Akkor csak nyugodtan csináld, de akkor ne csudálkozz, ha mondjuk 10-20 év múlva nem lesz feleséged, családod, és a teljes kiégést tapasztalod magadon! Depresszió, kiégés, stb.!

2016. jún. 11. 05:09
 28/36 anonim ***** válasza:
48%

"EGy normális nő kedvességre és megbecsülést érdemel és arra is vágyik, nem az ellenkezőjére, és a macsó figurára!"

Ez az egyik legnagyobb hazugság, ami éveken keresztül hallgattam.

[link]

És nem csak a partir-bancok esnek hanyatt, ha férfiként kedvesség és udvariasság helyett tökös, határozott, megalkuvást nem tűrő és néha már kicsit bunkó is vagy, teljesen átlagos, kedves, jól nevelt lányok is elalélnak tőle. A kedves-udvarias srác pedig csodálkozik, hogy max. barátként kell a nőknek és számtalanszor végignézheti, ahogy a tökös "alfahím" az orra elől viszi el a nőket.

2016. jún. 11. 12:19
 29/36 anonim ***** válasza:

27-es vagyok.

Ok 28, kicsit megváltozott a világ, de erről a nők és az anyák tehetnek, hogy olyan fiúkat/lányokat "neveltek", akiknek nulla, azaz nulla az értékrendjük!

A nők szabadosak, rbancok, és mindent hagynak és megengednek az ellenkező nemnek! Tálcán kínálják fel magukat, mit kínálják, szinte odavetik magukat, sőt mi több, ők kezdeményeznek, hogy "engem, engem!"

Abban is hibásak a nők, hogy olyan fiúkat "neveltek" (azaz nem neveltek), akik kőbunkók.... lekezelőek, primitívek!

Előttem szóló azért hidd el vannak még normálisak a világban, még ha sokkal kevesebben is lettek, de megkérnélek szépen, hogy NE általánosíts!

Lehet, hogy valakinek a f_szkalapok jönnek be, a primitív kőbaltával, de egyeseknek bizony nagyon-nagyon nem!

Azonban ezek a "párocskák" kőbunkó amazon és kőbunkó macsóka meg is érdemlik egymást!

2016. jún. 12. 06:50
 30/36 A kérdező kommentje:

Egy idő után és a sokadik barátzónába lökős, vállamon baját kisírós, aktuális "szemétpasiját" szidó ,de azt csak egy másik mégnagyobb bunkóért elhagyó női egyed után már arra jut az ember ,hogy nem a világ hülye hanem az ő módszere teljesen hatástalan és ha valaha is akar valamiféle párkapcsolatot ,akkor el kell kezdeni az alázást a bunkóskodást.. Mondjuk már elkezdtem ,mert ezeket a barátzónás nőszemélyeket már durván lekoptatom a legelején. Nem mondom hogy jól esik,de abszolút időpazarlás velük beszélni és minimálisan is reménykedni,hogy rendességgel jutok valamire.

Normális lány meg akad néha tényleg,találkozok egyel -egyel ,természetesen szigorúan párkapcsolatban. Olyan hamar elkeltek valamikor a múltban ,hogy több esély van szenesvödörben gyémántot találni ,mint facér normális értékrendű nőt..

2016. jún. 13. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!