Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a "pua" trükkök- szófordulatok tényleg működnek? Tartós párkapcsolatnál is vagy csak egyéjszakás kalandnál?
Szerintem tartós kapcsolatban pont nem működnek.
Tudod... ez a PUA-zás arról szól, mint vizsgán a puska: alkalmazhatod, átmehetsz vele, jól is szerepelhetsz.
De ez csak az aktuális vizsgára szól, a tudásod ettől biza nem lesz meg. És ahol azt kérik, ott hiába voltál hatos a vizsgán, meg fogsz bukni.
Ezt levetítve a csajozásra/hosszútávú kapcsolatra: hiába hitetted el a nővel, hogy te vagy az igazi, ha nem vagy valóban az. Akkor mindketten megszívjátok.
Ezek a PUA-baromságok papíron valóban remekül néznek ki, még a kamu sikersztorik is, hisz így lehet a sok hiszékenynek eladni. Hogy a való életben hasznos lesz-e, arra körülbelül annyi az esély mint egy atombomba felrobbanásától pár méterre abban reménykedni hogy kisebb égési sérülésekkel túléli az esetet...
Még az is valószerűbb, hogy azt mondom a pasinak, fizessen nekem feleannyit, én majd varázsolok neki bombanőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!