Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a "pua" trükkök- szófordu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a "pua" trükkök- szófordulatok tényleg működnek? Tartós párkapcsolatnál is vagy csak egyéjszakás kalandnál?

Figyelt kérdés
Olvasgattam szakirodalmat erről ,hogy kell a női teszteken átmenni ,mire mit kell válaszolni stb. Hogy kell beszédbe elegyedni figyelmet felkelteni. Van aki ezeket próbálta már élesben és tényleg tudott vele csajozni,szóval nemcsak egy éjszakás kaland lett hanem tartósabb kapcsolat is?

2015. aug. 16. 19:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Attól még,hogy 30 éves,nem biztos,hogy érett is,még mindig lány agya van.
2015. aug. 16. 21:10
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tartós kapcsolatban pont nem működnek.

Tudod... ez a PUA-zás arról szól, mint vizsgán a puska: alkalmazhatod, átmehetsz vele, jól is szerepelhetsz.

De ez csak az aktuális vizsgára szól, a tudásod ettől biza nem lesz meg. És ahol azt kérik, ott hiába voltál hatos a vizsgán, meg fogsz bukni.

Ezt levetítve a csajozásra/hosszútávú kapcsolatra: hiába hitetted el a nővel, hogy te vagy az igazi, ha nem vagy valóban az. Akkor mindketten megszívjátok.

2015. aug. 16. 23:13
 13/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem erről szól. A technikák csak ahhoz kellenek, hogy valaki megtapasztalja egy új gondolkodás- és szemléletmód előnyeit. Mint egy biciklinél a pótkerék. De egy kerékpáros jó esetben nem fog élete végéig pótkerékkel közlekedni.
2015. aug. 16. 23:55
 14/36 anonim ***** válasza:
Osztán ha eddig is csak a pótkerék miatt tudtál egyáltalán biciklizni?
2015. aug. 17. 00:17
 15/36 anonim ***** válasza:
65%
Szerinted lehet írni kézikönyvet a férfi agy működéséről? Én azt gondolom, nem, mert ahány férfi, annyiféle. Nincs egyetlen általános jellemző, ami mindenkire igaz lenne. Ugyanígy van a nőkkel is. Ugyanakkor minden évben feltűnik valami új csodaszer, csodadiéta, termék, szolgáltatás, amire óriási igény lenne, csak éppen nem létezik. Mint a krém, amivel bekened magad, és tévénézés közben lefogyaszt. A PUA a jelenkor egyik nagy átverése, de az elkeseredett emberek hisznek benne, pénzt adnak érte, és óriási igény van rá, hiszen ennél nehezebb még sosem volt a pártalálás férfinak-nőnek egyaránt. Persze lehet ad egy olyan lökést az embernek, hogy oda mer állni a nő elé, és kezdeményezni.. a nagy számok törvénye alapján egyszer összejöhet egy kaland, de a válaszok csűrésével-csavarásával messzebbre nem fogsz jutni. Egy normális nő ugyanis nem fog komolyan venni, ha nem válaszolsz a számára fontos kérdésekre, amelyeknek az a céljuk, megismerjenek, nem pedig az, hogy "szolgaságba" taszítson téged. Egy normális nő ugyanis egyenrangú partnert keres, és ha elkezded nyomatni neki a PUÁS baromságokat, ők az elsők, akik észreveszik, csak egy szerepet játszol. Ők azok, akik pár szó után lelépnek, és keresnek helyetted olyan férfit, aki valóban ismerkedni akar, és ennek megfelelően nem fél önmagát adni és kötetlenül társalogni. A párkapcsolat nem véget nem érő dominanciaharc, ahol az győz, aki le tudja alázni a másikat.. az így ismerkedő férfit és nőt ott kell hagyni, szerezzen magának egy kutyát, ha uralkodni akar, egyenrangú párkapcsolatra nem alkalmas.
2015. aug. 17. 01:26
 16/36 anonim ***** válasza:
46%

Ezek a PUA-baromságok papíron valóban remekül néznek ki, még a kamu sikersztorik is, hisz így lehet a sok hiszékenynek eladni. Hogy a való életben hasznos lesz-e, arra körülbelül annyi az esély mint egy atombomba felrobbanásától pár méterre abban reménykedni hogy kisebb égési sérülésekkel túléli az esetet...

Még az is valószerűbb, hogy azt mondom a pasinak, fizessen nekem feleannyit, én majd varázsolok neki bombanőt...

2015. aug. 20. 14:55
 17/36 omba ***** válasza:
Szerintem az két műfaj, van aki tesztel, provokál, meg trükközik, van aki társ után nézelődik.
2015. aug. 20. 15:30
 18/36 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon félreértitek ti a PUA lényegét, de megértem, hiszen Magyarországon csak az agyonmarketingezett sz.rokkal találkozik a legtöbb ember.
2015. aug. 20. 16:19
 19/36 anonim ***** válasza:
60%
A pua-tól sem kapsz csak úgy punát. :D
2015. aug. 20. 22:29
 20/36 DarthQtya ***** válasza:
32%
Egyetlen egy trükk hat csak és az az elmetrükk. A sötét oldalon elsajátíthatod ezt a tudást, állj át!
2015. okt. 15. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!