Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen számotokra egy értékes nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számotokra egy értékes nő?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, mit tegyek, hogy magabiztos legyek.

Dolgozom,jól keresek, vannak hobbijaim, művelt vagyok, több nyelven beszélek folyékonyan, most fogok elkezdeni zongorázni. Nem vagyok sem elhízott, sem ruhaakasztó, csak nőies. Állítólag szép vagyok, nyertem már szépségversenyt (nem én neveztem), sokszor megszólítottak az utcán, hogy szép az arcom/szemem. Természetesen sminkelek, natúr a hajszínem, és átlagosan öltözöm.

Mit kell még tennem, hogy értékesnek érezzem magam?

22N

2015. aug. 12. 22:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%

Sideways az hogy nála vannak szerencsétlenebb emberek is, és önkénteskedik nem fogja emelni a saját önértékelését.

Az önsajnálatból nem az emeli ki hogy látja hogy mások mennyivel nyomorékabbak hanem hogy elkezdi értékelni azt aki ő maga valójában

És minden esetben amikor másokhoz képest teszi ezt téved.

Őneki önmagában saját magához képest kell jobbnak lennie.

És ezt ezek szerint te sem érted, különben nem mondanál ilyen borzalmas butaságokat

2015. aug. 12. 23:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Anno, mikor nagyon mélyponton voltam (más miatt), én is olvasgattam, hogy a jótékonykodás segíthet. Őszinte leszek, nekem nem használt. Azok az emberek, akik még nálam is rosszabb helyzetben voltak, sokszor tele voltak sirámokkal, amikre még tudtam is tippeket adni, de csak nyavalyogtak tovább. Engem ez csak még jobban lehúzott.

Nekem az segített átlendülni a mélypontokon, ha kiszakadtam a megszokott közegből, és megtanultam nem félni attól, hogy néha hülyét csináljak magamból, és felvállaljam magam, és ne másoktól tegyem függővé, hogy jól érzem magam a bőrömben.

2015. aug. 13. 00:00
 23/23 anonim ***** válasza:

No várjál... a magabiztosság és az értékesség marhára nem ugyanaz.

Most akkor igazából melyik szeretnél lenni?

2015. aug. 13. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!