Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra egy értékes nő?
Már nem tudom, mit tegyek, hogy magabiztos legyek.
Dolgozom,jól keresek, vannak hobbijaim, művelt vagyok, több nyelven beszélek folyékonyan, most fogok elkezdeni zongorázni. Nem vagyok sem elhízott, sem ruhaakasztó, csak nőies. Állítólag szép vagyok, nyertem már szépségversenyt (nem én neveztem), sokszor megszólítottak az utcán, hogy szép az arcom/szemem. Természetesen sminkelek, natúr a hajszínem, és átlagosan öltözöm.
Mit kell még tennem, hogy értékesnek érezzem magam?
22N
Kezdd el szeretni magad. Kapod a pozitív visszajelzéseket és mégsem érzed értékesnek magad? Vannak álmaid? Valósítsd meg őket.
Én nagyon sokáig csak lehúzást kaptam, aztán mégis magabiztos vagyok, mert igyekszem úgy élni, ahogy én jól érzem magam (és hamarosan még jobb lesz, mert saját lakásba költözöm).
Sideways nézegettem az eddigi válaszaidat és gondoltam hogy jó fej vagy de ez akkora baromság baz.meg hogy még olvasni is fáj
Teljesen nyilvánvaló hogy a lány akármit is csinál nem tud megfelelni a saját követelményeinek mert egyszerűen értéktelennek gondolja magát.
Erre nem jótékonykodni kell hanem rendbe kell rakni a saját önérzetét.
Tehát tökéletes vagyok úgy ahogy vagyok, most.
Nem kell hozzá semmit sem tennem hanem most vagyok elégedett.
A másik véglet a cigány famili ahol a totális butaság és primitívség ellenére is teljesen meg van győződve róla hogy ő a tökéletes mintapolgár.
Részben úgy látszik ebből is lehet tanulni.
Ez kölcsön kapott dolog amitől max addig érzed jobban magad amíg haza érsz az önkéntességből.
Az igazi lényedet nem is érinti.
Én arról beszélek mikor valaki elégedett önmagával.
Nem azért mert megtette a napi jócselekedetet hanem azért mert büszke arra aki ő maga.
Te még mindig a külső körülmények visszaigazolásáról beszélsz, én pedig arról milyen az ember valójában önmaga számára mikor nem a külső visszaigazolásból rakja össze magát. Úgy látszik te sem tudod még az önbizalom receptjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!