Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra egy értékes nő?
Már nem tudom, mit tegyek, hogy magabiztos legyek.
Dolgozom,jól keresek, vannak hobbijaim, művelt vagyok, több nyelven beszélek folyékonyan, most fogok elkezdeni zongorázni. Nem vagyok sem elhízott, sem ruhaakasztó, csak nőies. Állítólag szép vagyok, nyertem már szépségversenyt (nem én neveztem), sokszor megszólítottak az utcán, hogy szép az arcom/szemem. Természetesen sminkelek, natúr a hajszínem, és átlagosan öltözöm.
Mit kell még tennem, hogy értékesnek érezzem magam?
22N
Sideways ezt is rosszul látod, egyáltalán nem aggódom miattad.
Amiatt aggódom ha hülyeséget tanácsolnak ennek a lánynak aki megpróbál még jobban megfelelni a körülményeknek holott pontosan az ellenkezőjére van szüksége hogy önmagával legyen elégedett.
Ezt már egyszer kiírtad, tényleg nincs önbizalmad, ha ennyi visszaigazolás sem elég.
Minden ember értékes, csak vannak félrecsúsznak, de te nem ilyen ember vagy. Örülj, hogy nem kell strihelned, van mit enned, egészséges vagy és tanulhattál, megvalósíthatod önmagad, lehetnek céljaid, álmaid, nem rombolták le a felnőttek már gyerekkorodban. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!