Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen számotokra egy értékes nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számotokra egy értékes nő?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, mit tegyek, hogy magabiztos legyek.

Dolgozom,jól keresek, vannak hobbijaim, művelt vagyok, több nyelven beszélek folyékonyan, most fogok elkezdeni zongorázni. Nem vagyok sem elhízott, sem ruhaakasztó, csak nőies. Állítólag szép vagyok, nyertem már szépségversenyt (nem én neveztem), sokszor megszólítottak az utcán, hogy szép az arcom/szemem. Természetesen sminkelek, natúr a hajszínem, és átlagosan öltözöm.

Mit kell még tennem, hogy értékesnek érezzem magam?

22N

2015. aug. 12. 22:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egy rakás pozitív visszajelzést kap, mégsincs önbizalma, ha többször ennyit kapna, az sem segítene.
2015. aug. 12. 22:45
 12/23 anonim ***** válasza:

Sideways ezt is rosszul látod, egyáltalán nem aggódom miattad.

Amiatt aggódom ha hülyeséget tanácsolnak ennek a lánynak aki megpróbál még jobban megfelelni a körülményeknek holott pontosan az ellenkezőjére van szüksége hogy önmagával legyen elégedett.

2015. aug. 12. 22:55
 13/23 anonim ***** válasza:
5%
Ezek a kérdések annyira hihetetlen számomra. Van egy külsőre és belsőre aránylag teljesen korrekt nő, és nem kell senkinek? HAHAHA! Jó vicc!
2015. aug. 12. 22:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Jav.: hihetetlenek*
2015. aug. 12. 22:57
 15/23 anonim ***** válasza:

Ezt már egyszer kiírtad, tényleg nincs önbizalmad, ha ennyi visszaigazolás sem elég.

Minden ember értékes, csak vannak félrecsúsznak, de te nem ilyen ember vagy. Örülj, hogy nem kell strihelned, van mit enned, egészséges vagy és tanulhattál, megvalósíthatod önmagad, lehetnek céljaid, álmaid, nem rombolták le a felnőttek már gyerekkorodban. Ennyi.

2015. aug. 12. 23:04
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Ámítás, nem azt mondta a kérdező hogy nem kell senkinek hanem azt hogy nem érzi elég értékesnek magát
2015. aug. 12. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
3%
#16: Nem érzi magát értékesnek... még egy kapcsolatra sem! Az ilyenekből formálódnak ki majd azok a nők, akik még akkor is elégedetlenek lennének a saját életükkel, ha maga Orbán Viktátor lenne szerelmes beléjük, s lenne a férjük. Egy halandónak vajh' mennyi esélye lenne egy ilyen nőnél? NULLA!
2015. aug. 12. 23:11
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
Ne keverjük ide a politikát, én szégyellném, ha egy gerinctelen alak lenne a férjem... :-)
2015. aug. 12. 23:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Igaza van Ámítástechnikának. Az ilyen nőnek a világ mindensége sem lenne elég. Én azért írtam neki azt, hogy menjen önkénteskedni, mert az fejleszti a lelkivilágát, és talán túl tud látni ezen az egészen, amit most megél. Mert a kérdésből átjön, hogy sajnálja magát. Talán ebből az önsajnálatból kicsit ki tudna törni, ha látná, hogy vannak nála sokkal rosszabb helyzetben élő emberek is. Meg kell törni a gondolkodási sémáját. De hát magyarázhatom ezt...
2015. aug. 12. 23:18
 20/23 anonim ***** válasza:
15%
#18: Nem szégyellnéd! :D
2015. aug. 12. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!