Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttetek már, hogyan a legegyszerűbb leszűrni az értékes lányokat?
Minap, ahogy anyámat néztem rájöttem. Nekem nem kell plázacica. Nekem olyan lány kell aki tud kacsát tömni. :)
Jó ez most egy sarkított példa, de aki értelmes az rájön mire gondolok. Remélem értitek...
Ha ilyen vagy rám írhatsz. :)
Gyengébbek kedvéért kifejtem: Nem attól lesz értékes, hogy tud kacsát tömni vagy éppen, hogy főzni tudd és hasonlók. De ezen dolgokból már lelehet szűrni, hogy milyen értékrenddel rendelkezik! Mi fontos számára.
Igen egy plázacicát is meglehet(ne) tanítani kacsát tömni, nem kétlem meg is tudná tanulni, alkalmazni a tudást. De azt már nehezemre esik elhinni, hogy meg is fogja csinálni! A saját értékrendjével összeegyezhetetlen. Soha a büdös életbe nem fogja önként, és jószántából megcsinálni.
Annál azért fontosabb, hogy ne hogy bepiszkoljam magam, vagy letörik a körmöm, esetleg még hogy a kacsa is megkarcolja... Futva szaladna ki a világból...
Nem ismerek egy plázacicát sem, de miért ne lehetnének ők is értékesek? Pl. most ott van nekik egy egész vasárnap, hogy ne plázázzanak. ;-)
Komolyra fordítva: nem biztos, hogy a kacsatömő (főzni tudó) lány értékesebb. Nekem volt olyan barátnőm, aki jól tudott főzni, aztán a végén kiderült, hogy a legnagyobb gennygóc, akit valaha láttam.
Értsétek már jól! :)
Kérdező!
Lakhely szerint! Az a csaj, aki világ életében a városk özpontjában lakott, nem valószínű, hogy természetközeli. Nekem is volt klasszikus városi pasim, hát elég kínos volt, hogy fél a tehenektől ,tyúkoktól és hogy allergiás jópár dologra.
Az meg külön vicces volt, mikor megkaptam a barbár jelzőt: eljött meglepni, én meg csuklóig voltam a bontandó csirkében. Épp futószalagon melózott a család, ő meg még azon is szörnyűlködött, hogy hétvégén dolgozunk. Szóval rá kellett jönnöm, hogy ez hosszútávon nem működik.
Ha komolyra fordult volna, vagy én nyírom ki magam panelban, vagy ő tüsszögi át magát a túlvilágra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!