Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is rájöttetek már, hogy a csajozási sikeretetek vagy kudarcotok a te és annak a csajnak a külsejétől függ, akinél bepróbálkozol?
Lényegében minden a külsőről szól. Ha te csúnya fiú vagy, mint én, aki ráadásul plusz pontokkal növelve van a rondasági skálán (értve ezalatt, hogy alacsony és sovány), akkor neked csak sikered a csúnya lányoknál lehet, hiába is vannak szuper csajozási módok, hiába is vagy tökös, humoros, jófej, a szép lányok érdektelenek az irányodba, emberszámba sem vesznek többnyire, aki véletlen mégis, az is csak barátnak akar max. Ellenben a csúnya lányoknál elég egy kicsit kedvesnek lenned és máris járni akarnak veled, meg beléd szeretnek.
Ezek az én személyes tapasztalataim, de például ismerek helyes, magas srácot is, ő is szintén hasonlóan jó arc, mint én és mégis olyan szép lálnyokat kaphat meg, akit csak akar, míg ő boldog lehet, én boldogtalan. Ennyit számít hát a külső a csajozásban és muszáj volt leírnom, mert már unom, hogy sok álszent csaj azzal jön, hogy neki nem a külső a lényeg, hogy ő bele tud szeretni egy csúnya, de jófej srácba is, mert én ilyet sosem tapasztaltam, sőt velem elég kegyetlenek a szép lányok, nem egy gúnyolt már ki, gondolom a helyes fiúkkal kedvesek csak a szép csajok.
"már unom, hogy sok álszent csaj azzal jön, hogy neki nem a külső a lényeg, hogy ő bele tud szeretni egy csúnya, de jófej srácba is, mert én ilyet sosem tapasztaltam"
Írtad, hogy a te ízlésed szerint csúnya lányoknak nem a külső a lényeg, hanem bele tudnak szeretni egy csúnya, de jófej srácba is. :) Persze, a csajok álszentek, mert azt a réteget, akik komolyan írják, amit írnak, nem is veszitek emberszámba. Na nem baj... :D
Itt határozza el az ember, hogy csúnya lányként inkább megdöglik szüzen, nehogy már vele kelljen beérnie egy csúnya fiúnak. :((
Biztos nem az a gond, hogy felszínes vagy? Neked is a külső számít, mert te vagy azzal elfoglalva.
17/L
Pedig simán lehet, hogy bejönnél valakinek, aki 165 cm-hez 100 kg, csak hát ő nem jó csaj, tehát nem is ember. :)
Na de kérdező! Ugyanazt várhatod el mástól, amit te is adsz, és ahogy látom, neked is a külső az, ami számít!
1-nek, mindenkit emberszámba veszek, függetlenül a külsejétől... Ismerek olyan nőt, aki egyáltalán nem tetszik, mégis jókat tudok vele beszélgetni, mert humoros, aranyos...
A kérdezőnek pedig, nem, egyáltalán nem csak a külső számít. Csak könnyebb arra fogni, hogy nincs senkid, mintsem elismerd, hogy képtelen vagy megmozdulni...
"Hogy a te ízlésed szerint csúnya lányoknak nem a külső a lényeg, hanem bele tudnak szeretni egy csúnya, de jófej srácba is."
Urban legend.
Mindenkinek a jó kell, vagy a még jobb. Ha összejössz valakivel kompromisszumos alapon a következő 50 évben egyszercsak rájössz majd, hogy b*sszameg ez hülyeég volt. De akkor már rég késő lesz. De mivel sosem néztél ki jól esélyed sem volt.
Ez így egy káosz.
Xenophilius, már annyi negatív hozzászólást olvastam tőled, hogy simán meg tudom állapítani, hogy túl vagy egy vagy több nagy csalódáson.
Annyit azért mondhatok, hogy képet még nem láttam rólad, de nem is kell, mert engem ez a negatív felfogás már alapból taszít. Fogadjunk meg se ismered a csajszit, már azon vagy, hogy "úristen, ez is csak egy pénzéhes perfekcionista liba."
Egyébként aki nem looser módon hajtja a csajokat meg a pasikat, mert tök menő, ha van valakije, hanem VOLT MÁR IGAZÁN SZERELMES, az tudja, hogy ez az érzés elfeledteti velünk a másik hibáit is. Vagy szerintetek mi az oka, hogy a kövér lányokat is szereti valaki, és a megcsalt kislányok nem hagyják ott a pasijukat, amikor fullos külsővel szedhetnének még macsósabb, gazdagabb példányokat is maguk mellé?
"1-nek, mindenkit emberszámba veszek, függetlenül a külsejétől... Ismerek olyan nőt, aki egyáltalán nem tetszik, mégis jókat tudok vele beszélgetni, mert humoros, aranyos... "
1. vagyok. Igen, úgy igen, de ha bepróbálkozik mondjuk, mert tetszel neki, akkor már mindjárt ugyanolyan, mintha nem is próbálkozott volna be lány. Hiszen ő nem jó csaj...
Na és azzal mi lesz aki abba az 1%-ba tartozik? :O
Az b*szhatja az egészet? :O
A baj ott kezdődik, hogy minden csaj legalább 4-5 csávó szerint nagyon jól néz ki és ezek mind ki is kezdenek vele és a legjobb instant nyer.
És van aki sosem lesz első. Vannak amolyan "örök második" emberek mndenben. Itt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!