Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakit elutasítottatok, majd miután eltelt egy időszak, rájöttetek, hogy ez ostobaság volt?
Nálam az ilyesmi a késő bánat tipikus esete.
Főleg akkor ha az illető lecsapta a labdát és bunkó ill. megalázó volt.
Kétszer is volt. Egyszer az iskolai öltözőben majdnem szexeltem egy lánnyal 16 éves koromban. Visszautasítottam akkor és nagyon, nagyon megbántam.
Utána 18 éves koromban smároltam egy másik lánnyal és ő mondta, hogy járni szeretne velem. Nem aláztam meg, de hülye indokkal visszautasítottam. Azt is nagyon megbántam.
Nem nem nem.
Nem tudom miért tetted fel a kérdést, de ha elutasítottak ne reménykedj, inkább lépj továb.
Ex barátnőmnél volt, hogy mikor először kérdeztem meg, hogy járunk-e azt mondta, hogy nem... nem beszéltünk 4 napot és akkor írt nekem és azt mondta nagyon hiányzom neki... újra elkezdtünk beszélgetni és 2 hét múlva egyik beszélgetés alkalmával azt mondta, hogy mostanában hozott egy nagyon rossz döntést szerelmi életében... én rákérdeztem, hogy az volt-e, hogy elutasított engem és közölte, hogy igen...
Akkor összejöttünk... és talán most szakítás után az is lehet ,hogy majd megint... kitudja?! o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!