Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakit elutasítottatok, majd miután eltelt egy időszak, rájöttetek, hogy ez ostobaság volt?

Figyelt kérdés
Hogyan történt és Mit csináltatok ilyenkor?

2013. aug. 4. 22:55
 1/9 anonim válasza:

Nálam az ilyesmi a késő bánat tipikus esete.

Főleg akkor ha az illető lecsapta a labdát és bunkó ill. megalázó volt.

2013. aug. 4. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Összejöttünk később. :)
2013. aug. 4. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Kétszer is volt. Egyszer az iskolai öltözőben majdnem szexeltem egy lánnyal 16 éves koromban. Visszautasítottam akkor és nagyon, nagyon megbántam.

Utána 18 éves koromban smároltam egy másik lánnyal és ő mondta, hogy járni szeretne velem. Nem aláztam meg, de hülye indokkal visszautasítottam. Azt is nagyon megbántam.

2013. aug. 4. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem nem nem.

Nem tudom miért tetted fel a kérdést, de ha elutasítottak ne reménykedj, inkább lépj továb.

2013. aug. 4. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
volt.
2013. aug. 4. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Még 10 éve középsuliban egy lány (pontosan tudom ki az) félrehívott folyosón és elmondta mennyire tetszek neki. Nekem meg nem jött be túlságosan és nem is kellett afféle nyűg a nyakamra. 1 évvel később vissza próbálkoztam nála. De akkor meg már kinevetett a barátnői előtt a zsibongóban és besültem. :S Na az ultra FAIL volt. Megtettem amit lehetett, de késő bánat... Most meg már férjhez is ment, gyereke van. De már nem szedném fel mert az idő csúnyán elbánt vele külsőre (is). :P
2013. aug. 4. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy fiú akart járni velem még 7ikbe, de nekem nem kellett pasi akkor. Aztán 5 év után találkoztunk, és összejöttünk :)
2013. aug. 5. 00:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Ex barátnőmnél volt, hogy mikor először kérdeztem meg, hogy járunk-e azt mondta, hogy nem... nem beszéltünk 4 napot és akkor írt nekem és azt mondta nagyon hiányzom neki... újra elkezdtünk beszélgetni és 2 hét múlva egyik beszélgetés alkalmával azt mondta, hogy mostanában hozott egy nagyon rossz döntést szerelmi életében... én rákérdeztem, hogy az volt-e, hogy elutasított engem és közölte, hogy igen...

Akkor összejöttünk... és talán most szakítás után az is lehet ,hogy majd megint... kitudja?! o.O

2013. aug. 5. 03:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy ismered e az illetőt vagy nem mert ha igen akkor lehet megfogod bánni ha nem akkor meg biztos hogy megfogod hogy nem ismerted meg.
2013. aug. 5. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!