Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú ismeretlenü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú ismeretlenül odament hozzátok, volt már olyan, h bejött nektek, de elutasítottátok, mert féltetek, hogy csak a külsőtök tetszik neki?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa kérdés; erről a teóriáról egy könyvben olvastam, de az én férfi agyamnak ez felfoghatatlannak tűnik. :)
2009. júl. 23. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem volt már ilyenben részem, de nem küldtem el, inkább kíváncsian vártam, mit tesz:) azaz: adtam neki esélyt
2009. júl. 23. 09:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy odajött hozzám egy idegen fiú(vagyis férfi) és tetszett is , de annyira nagyon zavarban voltam, hogy azt mondtam van barátom.Ezerszer megbántem, hogy ilyen hülye voltam.Ma már másképp viselkedem, hogyha odajönnek hozzám, de sajnos olyanok jönnek oda hozzám, akik nem tetszenek :S:S.
2009. júl. 23. 10:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, még annyit, hogy sztem igenis fontos a külső.Egy vadidegen nyilván a külsődet látja és mivel az tetszik neki, (jobb esetben) meg akarja ismerni a belsődet is.Szóval , én azért, amit Te írtál biztos nem utasítom el, csak akkor ha nekem nem tetszik a fiú.
2009. júl. 23. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem is többször előfordul, főleg este busz+állóban, ilyen helyeken, és nekem egyáltalán nem jön be az aki csak a külsőre pedálozik, ezt mindig meg is mondom nekik, úgyhogy nem rossz dolog amit olvastál.

L18

2009. júl. 23. 11:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó válaszolónak:

lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg:

én most olyan esetekre gondolok, (vagyis inkább gondolt a könyv írója) hogy a pasi (aki TETSZIK Neked) nem feltétlenül csak a külsődre hajt, hanem TE hiszed azt, hogy ha jobban megismerne Téged, akkor esetleg nem kellenél neki.

Áh, ez a női lélek... :)

Még egyszer köszönöm

2009. júl. 23. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez az én női agyamnak is felfoghatatlannak tűnik :D

Bárki odajön hozzám (normális módon) én kedves vagyok, barátkozom vele. Ha nem jön be kedvesen elutasítom, ha nem érti meg akkor durván. Ha bejön semmi nem érdekel, mert bejön :D Kit érdekel, ha csak a külsőm miatt jött oda én se ismerem őt jobban és nekem is tetszik, hol itt a gond? Én még azt se mondhatom, hogy esetleg kihasználna a későbbiekben, mert az is lehet, hogy én őt :D de ami kölcsönös az szerintem nem kihasználás, szóval hajrá :D

De különben is hülye lennék valakit elküldeni aki odajött hozzám (tehát érdeklem) és még tetszik is! Majd megismerem. Ennyi erővel bárkit el lehetne utasítani, mert nyilván először kívülről látod, nem "belülről".

Nem... én se tudom felfogni :D de milyen könyvet olvasol te, amiben ilyesmiről írnak és hogy bírod? :D

2009. júl. 23. 13:38
 7/11 anonim ***** válasza:

a komment előtti lány vaygok, értem mire gondolsz, én is így gondoltam:)

mivel nem vagyok csúnya, vagy átlagos -és beképzelt se:P-tényleg nem vagyok az-nem bírom az olyanokat akik azt hiszik h ők itt a kemény csávók akiknek minden csaj a lábuk elé omlik...

Akinek tetszem és nem nyomul, az oké, persze ha nekem is bejön:)

2009. júl. 23. 14:03
 8/11 A kérdező kommentje:

Egy ismerősöm ajánlotta, és adta kölcsön "A kulcs a nőhöz" c. könyvet.

Egy fejezetet olvastam el belőle, (de lehet, h nem folytatom :)) abban volt ez.

De akkor megnyugodtam, hogy nem csak én tartom ezt furcsának.

2009. júl. 23. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:

A nőhöz nem kulcs kell, hanem lakás. Meg autó... XDDD

Na jó, nem leszek szemét, végül is ez nem igaz, mert engem se a pénz érdekel.

Minden tisztelem a tiéd, én sosem bírtam ilyen könyveket olvasni. Nem fér a fejembe, mi alapján szűrték le mások a tanulságot :)

Mellesleg szerintem a nőket nem lehet megfejteni soha, logikát találni bennük meg végképp nem. Én nő vagyok, de akkor is ezt gondolom. A pasikat legalább értem, és ha hülyeséget csinálnak is kb. tudom miért, és nem lepődöm meg. De a nőket sose értettem, pedig én próbáltam :D

2009. júl. 23. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, nagyjából én is ezt az elvet vallom, de a haver az egekig dicsérte a könyvet, ezért olvastam bele.

Szerencsére nekem ismerkedési problémám soha nem volt, és remélem ez így is marad. :)

(az ismerősöm végigolvasta a könyv mind a 200 valahány oldalát, de azóta sincs barátnője...)

2009. júl. 23. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!