Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap történt köztünk egy védekezés nélküli aktus! Épp hogy ki szálltam, de már Ondó került a hüvelybe. A menstruációs vérzés 1. napjától számított 6. napon történt! Lehet szó teherbeesésről?
Miért nem védekeztetek? De még is, miért?
Jó neked az, hogy most mehetsz 72-órást íratni? Mert kell ám, nagyon rosszkor csináltátok, simán lehetsz terhes.
Irány a dokihoz!
Azért nem védekeztünk, mert nem számoltunk hosszú kalandra! Behatolásnál az előző 2 alkalommal erős derékfájás volt, és emiatt voltunk kíváncsiak rá, hogy meg van-e még ez. És az is meg van még, illetve ez is túl korán történt meg...
Hogyan működik ez?
Odáig stimm, h holnap reggel rendelési időben elmegyünk a nőgyógyászatra... És utána Felír egy tablettát?
"mert nem számoltunk hosszú kalandra"
Ja értem... Tehát rövid dugásnál nem kell védekezni... Logikus.
Kérlek a bunkó megjegyzéseidet tartogasd máshová! Én segítséget kértem, nem a bunkó primitív hozzászólásokat!
Tudom h hibáztunk, bárkivel megtörténhet! Az ember tévedhet.
De köszönöm a segítséget.
IGEEEN! Orvos, tabi. Minél előbb. Simán lehet terhes, még akkor is, ha beveszi a 72órást, az sem véd 100ra.
Rendben, hibáztál. De akkor most kezeld okosan a helyzetet. Az ilyen számolgatás értéke egyenlő a nullával. A naptár módszer alapja – a tűpontos ciklus mellett persze – a hosszú távú megfigyelés, számolgatás, nyilvántartás, és még így nagyon rossz a hatásfoka. Az, hogy te valami béna netes infó alapján kalkuláltál valamit…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!