Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk mennyire nehezen felejtik az első szerelmet? Vagyis. Mennyi ideig tarthat a búslakodás, illetve a 'még mindig szeretem' időszak?
Figyelt kérdés
Egy éves kapcsolattal mögötte, békés elválással. Aminek 2 hónapja.2009. aug. 18. 12:21
1/9 anonim válasza:
nekem az első "nagy szerelmem" kb 2-3 éve volt...egy hét "még mindig szeretem" időszak volt utána aztán annyi
16/F
2/9 anonim válasza:
A kapcsolat teljes idő tartalmának a fel kell ahoz, hogy elfelejtsd.! Szerintem! :)
3/9 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Egyénenként változik, ki mennyire veszi a szívére a dolgot. (mondjuk tinédzserkorban eleve "romantikusabb" az ember....). Próbálj nem rá gondolni, tereld el a figyelmed oszt majd el múlik...:D
4/9 anonim válasza:
nekem az elsö kb. 1 évig tartott.ö szakitott velem,és legalább 1 honapba telt mire kihevertem.18/F
5/9 anonim válasza:
Próbáld elterelni a figyelmed, ne is foglalkozz vele. Nekem is jó ideig tartott mig feldolgoztam telyesen.
Például menyj szórakozz a barátokkal haverokkal töltsd inkább társaságba az időt, de ne zárkozz be egyedül.
6/9 anonim válasza:
Az első szakítás után kb. 13, de lehet hogy 14 percig nagyon szarul voltam. Majd a haverom meghívott egy sörre, majd mégegyre, aztán a szokásos csocsó, majd még 2-3 sör. Ja és este elmentünk inni. Másnap már csak a exemből készült kretén viccre emlékeztem, a családnevére már nem. De ne hallgass rám, én bunkó vagyok
7/9 anonim válasza:
Hááát mikor szakítottam akkor úgy fura volt. Másnap éreztem valami űrt. Utána már csak áldottam az eget hogy végre szakítottam vele:D
8/9 anonim válasza:
Én még most se tudtam :-( 1,5 éves volt..
és ennek már lassan fél éve.. Nem csak veled van ilyen
xDDD Bevetted hamar el fogod felejteni akár tetszik akár nem én rá egy 2 hónapra elfelejtettem rá fél hónapja becsajoztam..
Ez van Szprályt!
9/9 A kérdező kommentje:
Am köszi mindenkitől a válaszokat, hasznosak, de én lány vagyok xD.és az exbarátom miatt kérdeztem. de köszi a törődést:D:)
2009. aug. 26. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!