Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rájöttetek már, hogyan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttetek már, hogyan a legegyszerűbb leszűrni az értékes lányokat?

Figyelt kérdés

Minap, ahogy anyámat néztem rájöttem. Nekem nem kell plázacica. Nekem olyan lány kell aki tud kacsát tömni. :)

Jó ez most egy sarkított példa, de aki értelmes az rájön mire gondolok. Remélem értitek...

Ha ilyen vagy rám írhatsz. :)

2015. máj. 18. 09:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én vidéken nőttel fel, de ez kicsit sem érződik rajtam. De szívesen belevetném magam a városi létformába is. Szerintem az a legjobb ha mindkettőt kipróbáljuk, és tapasztaljuk egyik-másik előnyét/hátrányát.

Kedves válaszoló tévedsz. Én elég univerzális személyiség vagyok. Akár azt is kipróbálnám, hogy plázacicáknak adjak el termékeket. Én semmi elől nem vagyok elzárkózva és nem szűrök le addig véleményt míg nem csináltam. Nem vagyok előítéletes ember. De hülye sem. Meg láttam dolgokat és a feltételezéseimet sem csak hasraütés szerűen szűrtem le. Biztos van kivétel is! Elhiszem neked. Nah ő rám is írhat. ;) Köszönöm az eddigi hasznos hozzászólásokat.

2015. máj. 18. 09:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tévedtem, de nem ismerlek. És pont erre próbáltam felhívni a te figyelmed is, mert bár azt mondod, nem vagy előítéletes, sőt fenntartod a lehetőségét, hogy léteznek értékes plázacicák is... mégis abból indultál ki, hogy futnának a világból, ha kacsát látnak.

Csak annyit akartam ezzel elmondani, hogy ha már ilyen nagy felfedezést tettél, milyen lányt is tartasz értékesnek, akkor egy kicsit jobban is beleáshatnád magad. Ezzel ugyanis csak a felszínt súrolod, amivel egyáltalán nem vagy különb, mint aki a plázacicákra hajt, csak te a komplementer halmazt választod a kettő közül. Pedig nem az a kérdés, ki értékes, hanem a szempotok, amik alapján ezt eldöntöd. Ez egy elég jelentéktelen szempont, ami alapján te valakinek az értékességét eldöntöd.

2015. máj. 18. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, kétségtelen a sivatagban is van víz, ismert a klasszikus módszer, hogyan kell megkeresni. Valahogy mégis, ha vízre van szükségem, nem a sivatagba rohanok, ha pedig egy jó kis futóhomokra (hőségre), azt nem Szibériában keresem (pedig ott is van nyár és homok).

Minden tevékenységnek megvan a maga értelme, nem véletlenül van a plázacica sem, kitermelte a való világ. De a lényeg mégis az, hogy mindenki az otthoni környezetében és kisgyerek korban szedi össze a majdani értékrendjét. Aztán ha szerencséje van, képes a másságot nemcsak elviselni, de alakítani is. Ha meg nincs szerencséje, a vizet inkább valami nagy folyó környékén keresse. Én például városi vagyok, a feleségem falusi. Egyikünk se cserélne. Igaz még sose csináltam, de úgy tíz perc múlva azért tudnék kacsát tömni. Meg se kell mutatni, elég ha elmondják. De húsz perc alatt magamtól is rájönnék.

2015. máj. 18. 10:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Leszűrni a tanulságokat szokták, embereket kiszűrni lehet. Sztem.
2015. máj. 18. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:

10 even at nagyon hosszu mukormom volt es minden nap foztem. Akkoriban imadtam pLazazni. Most leszedtem a mukormot es tovigreszelem a kormOm, mert jarok mma-ra. A plazakat meguNtam, inkabb minden nap orakat szexelek az elettarsammal. Naponta fozok tovabbra is. A kutya ( imadom) miatt mindig csak lapos sarkuban jarok a 10 cm tusarku cipoim helyett. Soha sem kepzelik rolaM a mai napig, hogy naponta olvasok uzleti konyveket, illetve a 3. Idegen nyelvet tanulom. Meg munkamanias is vagyok kisse. Szoval maguknak koszonhetik az ilyen emberek, hogy a legszemetebb szerzodeseket iratom ala veluk angolul a munkam soran. ( En imadom a szerzodeseket , a jogi formulakat.)

Szoval Kerdezo, ez a szituacio az ismerkedeseddel nem olyan egyszeru! A mostani elettarsamat en is fenntartasokkal kezeltem annak iDejen ismerkedeskor, de aztan kiderult, hogy nem olyan. Jol megvagyunk. N

2015. máj. 18. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Házasodna a gazda? Na jó voccet félretéve, biztos megtalálod majd a neked való lányt, az Univerzumban midnenkinek megvan a párja. A fontos, hogy ugyanabba az irányba tartsatok, ugyanazt akarjátok.
2015. máj. 18. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!