Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti rájöttetek már, hogyan a legegyszerűbb leszűrni az értékes lányokat? F
Figyelt kérdés
A ma nap, ahogy anyámat néztem rájöttem. Nekem nem kell plázacica. Nekem olyan lány kell aki tud kacsát tömni. :)
Kész... Ebből mindent leszűrtem! :)
2015. máj. 16. 18:55
1/7 anonim válasza:
Akkor te egy kiveteles srac vagy. Najo igazabol szerintem mindenkinek ezeket a dolgokat kene nezni (marmint, a no hazias-e, alkalmas-e anyanak stb...) De ma mar nem ez szamit. Persze ugyanez van a noknel is. Manaosag nem azt nezik, hogy megbizhatnak-e az adott szemelyben, hanem, hogy meno-e, vagy gazdag vagy csak nagyon ismert srac.. Nem jo ez igy, de hat ez van.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó ez most egy sarkított példa, de aki értelmes az rájön mire gondolok. Remélem értitek...
Ha ilyen vagy rám írhatsz. :)
2015. máj. 16. 19:22
4/7 anonim válasza:
1: Akkor annyira szörnyű lennék, hogy a házimunka helyett a karrieremmel és a munkával foglalkozom? Szerintem kinőttünk már abból a korból, hogy a nő maradjon otthon. Úgy gondolom, esetenként a férfi is felvállalhatná az otthonmaradó szerepet. Legalább is, én nem leszek az. :) Lehet valaki úgy jó anya, ha nem főz-mos-takarít.
5/7 anonim válasza:
Jajj,ilyen fiú sincs több.Mindenkinek kifestett kirakott mellű buta liba kell :/ sajnos.Én ennek pont az ellentétje vagyok. Ha gondolod írhatsz,jelenleg barát téren sem állok valami fényesen.15/L
6/7 A kérdező kommentje:
Én egy rendes srác vagyok, csak nem igazán szoktam mutogatni. Főleg azok előtt nem akik érdemtelenek rá.
22/F
2015. máj. 16. 19:34
7/7 anonim válasza:
*Tini párkapcsolatok* kategória.
Szóval itt senki nem fog hosszútávra tervezni, csak olyannal szeretne lenni aki tetszik neki és jól kijön vele. A tinik közt nem arról szól, hogy tudod e ezt vagy azt, hanem arról, hogy míg a szülők úgyis ellátják őket, addig elég szeretniük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!