Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan módszer, amelyne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan módszer, amelynek a segítségével előnyös külső nélkül is meg lehet hódítani a mai világban egy fiatal lányt, ha létezik, mi az?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy menjek prostihoz.

2015. aug. 9. 13:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
24%

meghódítani egy csimpánzt? ne viccelj már.

budapesten nincsenek nők, csak biológiai értelemben, ami pedig nem elegendő ahhoz, hogy a kérdésed komolyan lehessen venni

2015. szept. 16. 11:35
 22/30 anonim válasza:
48%
Igen, létezik. És ezt mint nő mondom. Sőt, kifejezetten előnytelen külsővel, pénz nélkül is meg lehet hódítani akár egy nagyon szép lányt is, amennyiben a lány kellően intelligens és érett - ha nem, akkor meg jobb is, ha nem tudod meghódítani. ;-) Én ezt saját tapasztalatból mondom. A "mai világ" nem kötött intelligenciához, a helyes és alapvető értékrend nem a kortól függ. Ha az összképet nézzük: nehezebb olyan fiatal lányt találni, akinek helyes az értékrendje és egészséges a lelki világa, mint meghódítani. A kérdésedre visszatérve: hosszú udvarlás (virág, mozi, park, séták, beszélgetések), udvariasság, megértés, romantika, feltétel nélküli elfogadás, őszinteség, becsületesség, ha érezteted vele, hogy tényleg számíthat rád (és ez így is van), és persze a játszmázás mellőzése. Sok sikert!
2015. szept. 16. 13:20
 23/30 A kérdező kommentje:

22-es válaszolónak:

Hogyha ezeket betartom, amiket írtál, vagy tesz rám magasról a csaj, vagy barátzónába tesz, de férfiként semmiképp nem fog rám tekinteni!

Tapasztalatból írom!

2015. szept. 17. 22:30
 24/30 anonim ***** válasza:
Megerősíthetem, amit a 22-es írt, az egyenes út a barátzónába talán még akkor is, ha jól nézel ki. A külsőn kívül a pénz az egyetlen, amivel be lehet csajozni. A belső értékek, az udvarlás, a romantika vagy nem érdeklik a lányokat, vagy még rontanak is a helyzeteden.
2015. okt. 17. 18:25
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Hogyne: az előnyös belső. Csakhogy ilyennel kevés ember rendelkezik.
2015. okt. 17. 18:39
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha van eszed, humorod, önbizalmad és jó kisugárzásod, akkor menni fog. Ha ezek nincsenek és emellett kimondottan rosszul nézel ki, akkor igen nehéz lesz....
2015. okt. 18. 00:10
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ha van eszed, humorod, önbizalmad és jó kisugárzásod, akkor menni fog. Ha ezek nincsenek és emellett kimondottan rosszul nézel ki, akkor igen nehéz lesz...."

Továbbá a nehezítés az, hogy ha rosszul nézel ki, akkor nem lesz önbizalmad, a humorod és az eszed pedig nem fogod tudni megmutatni a komplexusaid miatt, kivéve ha közel kerülsz valakihez...ami nem fog megtörténni, mert nincs önbizalmad?!:) További nehezítés, hogy ebben a suttyó országban élsz, ahol szégyen érzelmeket kimutatni és aki a gyengeség bármilyen jelét mutatja, az el lesz tiporva, mint párkeresésben, mint a munka területén.

2015. okt. 18. 00:42
 28/30 anonim ***** válasza:
A pénz.
2015. nov. 19. 00:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 11. 20:12
 30/30 anonim válasza:
En vagyok a 22-es. En nem tettem baratzonaba az ilyen fiukat. Sot, hozza is mentem egyhez. :-) Bar teny, hogy en mar nem voltam "fiatal", amikor ezt a tipusu ferfit valasztottam (elmultam 30).
2017. máj. 18. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!