Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan módszer, amelyne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan módszer, amelynek a segítségével előnyös külső nélkül is meg lehet hódítani a mai világban egy fiatal lányt, ha létezik, mi az?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi, hogy menjek prostihoz.

2015. aug. 9. 13:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Kapaszkodj meg, a csajozás nem horgászat, hogy betanult módszereket alkalmazzál. Ugye te te más vagy, mint Kovács Pista a 7.b.-ből? Nos, a szomszéd Gizike is más, mint Piroska a sarki közértből. Emberekről beszélünk! Egyénekről, egyéniségekről. Itt nem tudsz a szomszédról puskázni, neked kell megtalálnod a hangot mindenkivel, és neked kell elhitetni velük, hogy te, és egyedül csak te vagy az a fickó, akire nekik szükségük van.
2015. aug. 9. 18:05
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
Azért erről az egyéniség dologról napjainkban már annyira nem vagyok meggyőződve. Sőt, valahol errefelé is lehetne keresgélni a titok nyitját. Van egy alap, elfogadott és követendő viselkedésmód és kinézet, mind a nők, mind a férfiak irányába, akik ezektől eltérnek, azokat a társadalom kiveti magából. Ha egyéniséged van, vagy eltérő véleményed a dolgokról, akkor "fura" vagy, lenézően tekintenek rád, mint aki nem normális.
2015. aug. 9. 18:24
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Utsó, te összekevered a szezon a fäszommal. Nem különcökről beszéltem, hanem egyéniségekről.
2015. aug. 10. 09:49
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
A társadalom szempontjából a kettő ugyanaz. Persze, ők azt tartják, hogy az egyéniség az ilyen "Pumped Gabó" féle korcs és társai, pedig közel sem. Ezek pusztán tömegtermékek, egyéniségnek hiszik magukat, holott egyformák, és nem mellesleg buták.
2015. aug. 10. 11:07
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos erre nincs megoldás, előnyös külső nélkül egyik nőt sem lehet meghódítani.
2015. szept. 5. 16:59
 16/30 anonim ***** válasza:
38%
PUA
2015. szept. 5. 22:52
 17/30 anonim válasza:
10%
Hírnév.Semmi más.
2015. szept. 15. 22:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én már lassan 2 éve próbálkozok,de hiába.Nem is értem mások hogy csinálják.
2015. szept. 15. 23:26
 19/30 Missi_Key ***** válasza:
54%

Testbeszéd nyuszikáim, testbeszéd.

Az a baj hogy ennek fontosságát csak a "törtető/törekvő" emberek ismerik. Ők általában gazdagok...

2015. szept. 15. 23:27
 20/30 anonim ***** válasza:

Ja, a PUA az nagyon jó amúgy, érdemes egy-két trükköt tőlük ellesni, ha nem is szedsz fel olyan könnyen nőt, a személysiségedet tudod fejleszteni. Muszáj kicsit bunkónak, rámenősnek lenni. Külső csak akkor számít, ha valaki rendes és tisztel mindenkit, mert akkor max. külsővel hódítasz, vagy pénzzel, a belsődet leszarják.

Járj sokat társaságba, menj el bulizni, keress neten ilyen sztorikat hódításról és okosodj.

2015. szept. 15. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!