Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért ez a hozzáállás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért ez a hozzáállás, miért igy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

miért van az, hogy társkeresőn, facebook-on stb. egy irt mondattól vagy képtől már rögtön eldöntitek, hogy NEM. Akárkinek, akármit irok, vagy nincs válasz. Aztán hiába veszem a fáradtságot, hogy fb-n megkeressem, mindig csak a nem.

Hogy akartok igy ismerkedni, ha igy rögtön eldöntitek hogy "nem" ? Egyszerűen nem lehet veletek ismerkedni! Mert alighogy hozzátokböfög a másik, rögtön meghozzátok a döntést, hogy nem!

2015. aug. 6. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha az írna, akibe szerelmes vagyok, nem zavarnám el, mindenki mást igen. Maradjunk ebben, mert látom, a válaszom másik részét nem olvastad el. :-)
2015. aug. 6. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:

#10-es jól leírta.

Aki a társkeresőt tartja az utolsó mentsvárnak, az nagyot fog koppanni. Ott még jobban számít a külső, mint az életben. A legszomorúbb az, amikor valaki annyira kétségbeesett, hogy fizetős társkereső oldalakra regisztrál, de társ helyett csak egy géppel beszélget.

2015. aug. 6. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:

"Aki a társkeresőt tartja az utolsó mentsvárnak, az nagyot fog koppanni."

Mert szerinted hol kellene ismerkedni? Utcán, vagy valami füsttel teli lepratelepen?

2015. aug. 8. 07:38
 14/14 anonim ***** válasza:
# 13/13 Időpont ma 07:38 - Utcán miért ne? Egy rakás rendezvény van (ingyenes is), főleg most nyáron. Miért ne lehetne akár ott is ismerkedni? Én voltam kint idén már 3 ilyenen, meg egy fizetősön is (azért sem fizettem összesen 5000 Ft-nál többet úgy, hogy abban már benne volt az ott vásárolt üdítő és étel is). Sokan még ha egyedül is mennek ki, akkor is begubóznak, pedig mibe telne leállni csevegni bárkivel akár csak az eseményről. Én rugalmasabb vagyok, volt, hogy megkértem teljesen idegeneket, hogy kattintsanak már rólam egy képet a gépemmel, mert egyébként egyedül voltam, és nem tudok "szelfizni". Elsőre meglepődnek, ha hozzájuk szól valaki, akit nem ismernek. Nekem meg ez egyáltalán nem idegen dolog, utazok is, egyedül is, amikor tudok, ott is leállok csevegni az emberekkel.
2015. aug. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!