Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért ez a hozzáállás, miért igy kell ismerkedni?
miért van az, hogy társkeresőn, facebook-on stb. egy irt mondattól vagy képtől már rögtön eldöntitek, hogy NEM. Akárkinek, akármit irok, vagy nincs válasz. Aztán hiába veszem a fáradtságot, hogy fb-n megkeressem, mindig csak a nem.
Hogy akartok igy ismerkedni, ha igy rögtön eldöntitek hogy "nem" ? Egyszerűen nem lehet veletek ismerkedni! Mert alighogy hozzátokböfög a másik, rögtön meghozzátok a döntést, hogy nem!
Előfordul, hogy a másik egyszerűen nem tűnik szimpatikusnak. Aztán a nőn múlik, hogy mennyire eszi a fene egy új kapcsolat után. (Egyébként sajnos sokszor nincs is az embernek lehetősége több információt szerezni: "nem tudom, mit írjak magamról", "személyes találkozás híve vagyok", "úgyis kép alapján döntesz" - rengeteg az ilyen semmitmondó profil. Szóval az ember talán öntudatlanul is "rászokik" egy idő után, hogy tényleg kép alapján döntsön:(
Másrészt az "egy mondatról" annyit, hogy engem mindig ki lehetett akasztani az egy soros levelektől - első levélnek még elmegy, mint egy "beköszönés" vagy egy "kopogtatás", de nálam napi egy INFORMATÍV levél volt az alap. Aki "odalökött" egy-két mondatot, azzal nem tudtam mit kezdeni:(, mert így semmit sem lehetett megtudni a másikról (persze én is "hosszan" írtam)
"Hozzátokböfög" - azért remélem, ennél némileg választékosabb stílusban szoktál ismerkedni:S
3 keresőn fentvagyok, talán van már 100 levél, fizettem érte, és egyszerűen NEM LEHET ISMERKEDNI!
Idáig 2x volt az, hogy valakik szintén rámnyomták egyből hogy nem, majd később ismét irtam nekik, aztán tessék, majdnem lett találkozó... és akkor most ezt lobogtassam, hogy "várjál csak, ne utasitsál el egyből ba...meg, mert más is igy csinálta, és meggondolta magát"
A facebook nem társkereső, én legalábbis nem arra a célra használom, tehát az ilyen megkereséseket én ott ezért koptatom le rendszeresen.
Másrészt bár szingli vagyok, de szerelmes vagyok valakibe, nem vagyok fent egyébként társkeresőn már évek óta, de szóval azért nem, mert van egy konkrét kiszemeltem, és nem érdekel más.
Lehetnek mások is így ezzel.
"A facebook nem társkereső, én legalábbis nem arra a célra használom, tehát az ilyen megkereséseket én ott ezért koptatom le rendszeresen."
nem is tök idegenekre irok rá, hanem akiket tinderen, badoon-n stb-n látok.
A lekoptatásról meg annyit, hogy a nyakamat tenném rá, hogyha helyes gyerek irna, akkor nem zavarnád el... :)
Elárulom neked barátom, hogy a külsőd nem jön be nekik ha nem válaszolgatnak utána.. :) Én is ebben a cipőben járok. Lényeg a lényeg beregisztráltam egy új felhasználót haverom képeivel akit mindig lepnek a csajok. És láss csodát, akármit írtam a csajoknak még ha sértőt is akkor is ők tepertek meg írogattak nekem. Ennyit erről. A való életben is a kinézet a 90% fontosságú de a társkeresőn kb. 99%. :)
Ha ez van veled akkor nem nézel ki olyan jól mint amennyire hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!