Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor a lányoknak se az alacsony, se a magas férfiak nem kellenek?
"egy 190 centis pasi mért találna könnyen párt? ő a másik véglet pont. akit az alacsonyság zavar, azt zavarja az is, ha valaki zsiráfgondozónak született. kitörik a nyakad, ha megcsókolod."
csak az átlag magas a nyerő? azért látok akkor folyton 170-180cm közötti férfiakat nővel?
Jó, ő csak 1 példa volt. A lényeg az hogy lóvéval neki is jutott csaj, pedig az átlaghoz viszonyítva jóval átlagon aluli.
És egyébként meg, van jobb ötletetek? Aki annyira prasnya hogy csak pénzzel tud csajt szerezni, az dögöljön meg, és problem solved? Ez ám a humánus hozzáállás...
170 vagyok, a parom 194. Azert messze vagyok attol, hogy kitorjem a nyakam, ha meg akarnam csokolni.. Nekem Nagy Laci magassaga is beleferne, nala magasabbal pedig meg nem igazan talalkoztam..
Szoval nekem a 180+ ferfiak jonnek be. Persze nem centivel jarok es mericskelek, de nekem fontos, hogy magasabb legyen nalam. A 10 centit mar rendesen erzekelem.. Mondjuk ha 175 lenne, akkor azt meg ugy erzem, mintha velem egy magas lenne.
A #22-es válaszoló leírta a lényeget, miszerint a magasság előfeltétel (és nem csak nála).
Látjátok, hiába pontoztátok le az #5-ös hozzászólásomat, attól a tények nem változnak.
A nőnek magas férfi kell, aki meg nem magas az így járt. Majd, ha a magas férfi sokadjára kidobja, akkor majd talán beéri egy alacsonyabbal, de közben mindvégig magas férfiről fog ábrándozni és az még mindig a jobbik eset, ha csak ábrándozik róla.
Pénzen nem lehet ŐSZINTE és IGAZ SZERETETET és SZERELMET venni. Amit bárki azon kap, az minden, de nem őszinte, nem igaz, és nem szeretet. És aki eladja magát jószántából, az a szememben egy nagy nulla. Ha kényszerítenek erőszakkal (sajnos olyan is akad), az megint egy más kategória.
Nem szabad általánosítani. Persze, van, aki megvásárolható, annyit is ér. De azért vagyunk olyanok, akik nem megvehetők. Nálunk viszont egyedi a recept, én mindig is utáltam, ha beskatulyáztak. Én ilyen vagyok, amilyen, más meg másmilyen. A világ nem fekete és fehér.
Én pl. nem tudnék szerelem nélkül kapcsolatban lenni valakivel, de nem tudnám megmagyarázni, mitől leszek szerelmes, add önmagad és vagy bejön, vagy nem, az álcát viszont észreveszem, és aki másmilyennek mutatja magát csak azért, hogy elérjen valamit, eleve mínuszból indul, mivel örökké úgysem tudod megjátszani magad. Más meg másképp működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!