Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor a lányoknak se az alacsony, se a magas férfiak nem kellenek?
"egy 190 centis pasi mért találna könnyen párt? ő a másik véglet pont. akit az alacsonyság zavar, azt zavarja az is, ha valaki zsiráfgondozónak született. kitörik a nyakad, ha megcsókolod."
csak az átlag magas a nyerő? azért látok akkor folyton 170-180cm közötti férfiakat nővel?
Nem vagyunk egyformák, kérdező. Vannak nők, akiknek az alacsonyabb pasik jönnek be, vannak nők, akiknek a magasabbak, vannak, akiknek a vele egymagasak, vannak, akiket az sem zavar, ha a pasi alacsonyabb nála, vannak, akiknek a szélsőségek közötti a kizárólagos bejövős.
Ne húzz rá egyféle mércét a női nemre, mert sokfélék vagyunk.
Én picike vagyok pl. (151cm legutolsó mérés szerint), viszont inkább a 175cm vagy magasabb férfiak jönnek be, az alacsonyabbak valamiért nem (és volt már 190cm fölötti pasim is, nem érdekelt, egyáltalán nem zavart, hogy ennyivel magasabb volt nálam). De van egy barátnőm, neki meg tőle látványosan alacsonyabb a pasija, és nem zavartatják magukat.
A lányoknak a külsőleg tökéletes, pénzes pasasok jönnek be. Ha jó sok pénzed van, lehetsz alacsony, magas, kicsi, nagy, szép, ronda - lesz csajod.
Engem is pontozzatok le pls, hátha az változtat a tényeken :DDD Ja és az ég kék színű, lepontoztok, egyből piros lesz :D
Azt látsz, amit akarsz. Meg ami érdekel.
Nekem elvileg a 185 körüli pasik jönnek be. Ez nagyjából az átlag. De csak egy ilyen pasim volt ténylegesen. Egyébként +-20 cm-es körzetben mindenfélével volt dolgom. Nem a magassága számít.
Én 175-6 cm vagyok, eddig az összes barátom velem egy magas vagy kicsivel magasabb volt tőlem. Alacsonyabb fiúval nem jönnék össze, mert ismerem magam és tudom hogy zavarna. Nem pár centiről beszélek, hanem olyanról amikor már elég látványos ez a különbség. De ez én vagyok, ennek ellenére láttam már sok olyan párt, ahol a lány magasabb volt, mint a fiú. Olyat is ahol a fiú volt jóval magasabb, mint a lány stb.
Mindenki más, mindenki mást szeret.
De egyáltalán nem mindenkinek a jóképű, gazdag pasik kellenek. Mindenkinek más a jóképű, nyilván külsőre vonzódjak hozzá, de nem az az elvárásom, hogy 10/10-es legyen a srác.. A pénze meg a legkevésbé sem érdekel. Tehát nem mindenkinél ez a nyerő. Az hogy pénzed van nem egyenlő azzal, hogy bármelyik nőt megkaphatod. Kicsit sem. Van olyan pénzéhes r*ibi, aki "imádni" fog (a pénzed), és van olyan, aki nyugodt szívvel továbbáll, mert nem vagy az esete, hiába van pénzed.
Hát én nem tudom abban mi élvezetes, ha valaki csak a pénzedért van veled és a pénzedet szereti helyetted is.
De ha nekik ez így megfelel, engem nem zavar cseppet sem, azonkívül, hogy megvan az effajta "kapcsolatról" a véleményem.
23:05, rendben. Aki nem veszi komolyan, csak magyarázza meg, a pénzes pasasoknak hogyhogy mindig van barátnőjük. Például Andy Vajnának, aki ráadásul testi fogyatékos. Erre még sose hallottam egy épkézláb magyarázatot se, hogy aki gazdag, annak hogyhogy mindig jut csaj. A nők először tagadtak agyba-főbe hogy egy szó sem igaz az egészből, aztán később már csak legyintettek, hogy "megesik ez a legjobb családban is..."
Lehet hogy szar az ilyen kapcsolat, de emiatt nem annak a pasasnak kéne rosszul éreznie magát, akinek más lehetősége nincsen, hanem annak a bizonyos másik oldalnak. És ő juszt se érzi gáznak a dolgot, inkább megideologizálja és lepontozgat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!