Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor a lányoknak se az alacsony, se a magas férfiak nem kellenek?
"egy 190 centis pasi mért találna könnyen párt? ő a másik véglet pont. akit az alacsonyság zavar, azt zavarja az is, ha valaki zsiráfgondozónak született. kitörik a nyakad, ha megcsókolod."
csak az átlag magas a nyerő? azért látok akkor folyton 170-180cm közötti férfiakat nővel?
Háát, én a kis 165centimmel eléggé furcsán néznék ki egy 190centis pasival.
De nem a testmagassága miatt fogok szeretni valakit! :)
22\l
Én pont lesz*rom a magasságát. :D
Alig vagyok 160 centi, így nálam alacsonyabb nem lehet - egyébként ez se zavarna-, ha tőlem sokkal magasabb, akkor meg döntse el ő, hogy mennyire izgatja a nagy magasságkülönbség.
Többször megkaptam már, hogy alacsony vagyok (170cm), a nőknek pedig magas férfi kell. Ha végigmegyek az utcán, akkor magas, vékony, jóképű férfiakat látok nővel.
Az idézett kérdező azt nem értette meg, a magasság csak előfeltétel, de nem minden esetben elégséges. Vagy a kérdés egyszerűen kamu.
Egyrészt a lányok sem egységes szabvány testmagassággal gördülnek le egy futószalagról, másrészt még a kifejezetten alacsony nők között is van, akinek valamiért a gyengéje a magas pasik.
"azért látok akkor folyton 170-180cm közötti férfiakat nővel"
Láthatsz ennél alacsonyabbakat és magasabbak is - de szerintem ezt te is tudod.
Nekem sem tört ki a nyakam a 177 centimmel, és sámlira sem kellet állnom ahhoz, hogy a 188 cm magas exemmel csókolózzunk, meg nem is úgy mutatott mellettem, mint egy "zsiráfgondozó", pedig és én még aztán extrém magasnak sem számítok női viszonylatban, és magassarkút is igen ritkán veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!