Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok már évek óta senkit, kezdek bele őrülni :/ Mit tegyek?
22/L és még sosem volt barátom.
Próbálkozok,legfőképpen Badoo-ról /társkereső app telóra/
Amíg dolgozok,meg barátokkal lógok.Vagy az itthoni dolgok lefoglalkoznak nem hiányzik egy pasi. Viszont olyankor mikor pl párokat látok.Vagy most unokatesóm és barátja látogatóban vannak.Húgomnak is van barátja. Aztán 5-en mentünk fagyizni,meg jártuk a várost és nem éreztem jól magam.Kicsit kellemetlenül és magányosan. Most is elakarnak menni város nézésre,így 5-en mennénk. De vhol nincs kedvem menni. Unokatesómat 3 éve nem láttam,jó lett volna csak vele lenni.De hát itt a barátja.Nem úgy viselkedik.
Meg kívülállóként érzem magam,hogy a környezetemben mindenki párkapcsolatban él, nekem meg senkim sincsen és nem is volt :/
Néha jó lenne tartozni vkihez,legtöbbször eltudom magamba ezeket nyomni.
De van mikor a felszínre tör,mint most is és rosszul érzem magam :(
Netes ismerkedésekből se lett soha semmi pedig évek óta próbálkozok! Randijaim is voltak nem 1. Mégse. Személyesen,nos nem nagyon járok el semerre így sajnos nem sok lehetőségem van,de egyedül hová is járhatnék?
Eddig nem jártam sikerrel így kezdem fel adni,3 éve már,hogy folyamatosan ismerkedek,de semmi eredménye.
Ha 10x csalódsz gondolom 11.-re azért már vagy óvatosabb leszel vagy tartasz szünetet.
Add fel nyugodtan, a te döntésed. Várhatod a sült galambot is akár. Mondjuk a te helyzeted még így is jobb, mert nőből vagy. Lehet szerencséd, valakinek megtetszel és összejön. :)
Na most én ugyan így vagyok, csak 24 évesen és férfiként. Én se látok semmi reményt, nekem se jött még össze semmi, se neten se sehogy, de azért nem adom fel. Mert tudom ha teljesen magamba fordulok és kizárom a külvilágot, mondván én nem tartozom sehova, csak élek a kis világomban, akkor nem várhatok semmi pozitív változást. Az idő meg telik. :/
Pedig rohadtul azt érzem, hogy kilógok az összes sorból keresztbe-hosszában, de azért mégis, hátha összejön egyszer nekem is. :D
Meg kell ragadni minden lehetőséget! Próbálj eljárni társaságokba, bulikba, ahova csak tudsz, és legyél nyitott az emberek felé! Ne hagyd el magad, mert csak rosszabb lesz.
Jó, akkor most konkrétan mit akarsz? Ilyenre mégis miféle hasznos választ lehetne írni?
Belefáradtál, beleuntál a társkeresésbe kontra megőrülsz egyedül. Hát Kérdező...dugni és szűznek is maradni...na EZ nehéz lesz.
Hát azt tudom,hogy nehéz.
De csak szexelni nem tudok :D
Már többször próbálkoztam,hogy leszarom a szüzességemet elvesztem csak úgy,hátha utána könnyebb lesz ismerkedni vagy nem tudom. De legbelül egy stop tábla jelent meg,hogy ne tegyem.
Ezért döntöttem el,hogy párt kell keresnem és majd komoly kapcsolat keretein belül elvesztem.
De komoly kapcsolat nem jött össze.
Bele fáradtam,meguntam igen.
Nem tudom mit tehetnék,bár egy időre akkor is felfüggesztem az ismerkedést,mer túl rágörcsölök ami szintén nem jó,mert ha vmit nagyon akarunk csak azért se jön össze ez Mörfi törvénye :D
Nekem is volt egy álmom,hogy el jussak egy tanfolyamra,majd a szakmában dolgozhassak. Konkrétan 2 év volt mire eljuttatom a tanfolyamra és 3 hónap,hogy sikerül dolgoznom a szakmában,régóta erre vágytam,de amikor úgy voltam,hogy jó majd egyszer jön stb,sokáig nem foglalkoztam a dolgokkal és a lehetőségek jöttek maguktól. Lehet párkeresésnél is így kell,úgy mond leszarni,de nyitott szemmel járni.Aztán egyszer csak jönni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!