Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond velem? Miért nem találok senkit?
Az a problémám, hogy akiknek eddig udvaroltam, mindig én húztam a rövidebbet. Egyszerűen nem hiszem el. Nem fullos csajokra nyomulok, hanem ilyen kis átlagosokra. Hiányzik már az össze bújós este. Volt már 1 éjszakás kaladom is, de nem jött be. Szóval mi lehet a probléma? miért nem találok normális lányt? Bármit megtennék egyesekért, de találkozó után lese sz@r. Nem mondanám magam csúnyának, bár nincs önbizalmam, mivel akit eddig akartam és tettem értük valamiért megkaptam. De egyre jobban kezdek kiborulni emiatt, hogy nincs senkim. Másfél éve hagyott ott exem szülinapom előtt 2 nappal, azóta senkim nem volt.
Tudom előttem még az élet, de valamiért nekem hosszú távú kapcsolat kéne... 18F
15:10
azt mondták, hogy a stílusom az kezd helyre jönni, meg azt is mondták már, hogy be páwásodtam holott nem. És tényleg adok a kinézetemre ha úgyvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!