Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nem találok magamnak senkit?
Egyelőre még vagy 6-7%-kal több nő van az országban, mint férfi, szóval aggódni nem kell.
Leszólítani egy csajt milyen dolog? Hát tökös dolog. Ha töketlenkedsz, akkor marad marokmarcsa meg a nyafogás.
" akkor marad marokmarcsa"
Annak legalább sosem fáj a feje, nincsenek idétlen barátai, nem tervez hülye programokat, nem rinyál ha csak időnként veszem elő és nem esik teherbe.
7es, pár év múlva szép gyerekeid lesznek a markodnak és neked...
azért ennyire nem pótolhatók a nők.
Háát csak úgy utcán necces ismerkedni, nagyon jól ki kell fogni a szituációt, ahol egyáltalán esélyes lehet.
Én módszerem az, hogy ha belebotlok egy csajba, esetleg összeakad a tekintetünk, és látom hogy nem rohan, hogy megkérdezek egy közeli helyet, hogy mégis merre találom. Mondjuk egy pályaudvart, de nem is lényeg hogy tudja merre van. A lényeg hogy ez nem annyira idegen szituáció, csak szimpla útbaigazítást kérsz. Szóval elkezdtek kommunikálni, és figyelni kell a reakcióit. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, mosolyog rád, ilyesmi, akkor bevallod hogy igazából tudod hol van a keresett hely, csak meg szeretted volna ismerni. Megint csak reakció figyelés, és ha jól sikerül telefonszám csere. Esetleg adsz neki egy névjegykártyát, és elköszönsz tőle azzal, hogy te szívesen megismernéd, ha ő is így gondolja jelezze.
Ehhez azért tűrni kell az elutasítást, (ebben nem vagyok túl jó) de összességében működőképes technika. Na meg azért soha nem így megy "forgatókönyv" szerint, ahogy leírtam, csak kiindulási alapnak szántam. :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!