Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak barátot? 16/l
mutass képet magadról, lehet, hogy a barátaid csak jóindulatúságból mondják azt, hogy szép vagy.
én meg mondom kerek perec ha mutatsz 1 képet.
vagy van faced?
Erre mi nem tudhatjuk a választ.
még nem találtál rá az igazira, vagy ő nem talált még rád.
(Ennyi idősen amúgysem kell ennyire sietni)
mit szeretnél? mondjuk meg,hogy igen csinos vagy külsőleg? vagy mesélsz mg magadról és akkor bensőleg?
ezek nélkül csak filozofálgatni tudok,hogy miért nincs barátod ami nem feltétlen hasznos :)
de.. a közeli ismerősök mindig pozitívabban nyilatkoznak rólunk, mert szeretnek.
#4 nem azért akarok barátot hogy csak legyen meg hogy az menő
#5 nem mutatok csak úgy képet. nem olyan fajták hogy jóindulatból mondjanak ilyet
#8 nem vagyok olyan mint a manapság velem egykorúak.nem járok bulizni,nem cizigezk,nem drogozok,nem öltözök k**vásan..inkább csendesebb vagyok,fiúsabban öltözök,kényelmesen,de azért nem fiúsan,inkább csak lazábban...
#9 kinézetre sok srác van aki bejön,szóval ilyennel nincs "probléma"...belsőleg sincsenek nagy elvárásaim.. képet meg csak úgy nem mutatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!