Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem találok magamnak barátot? 16 éves lány vagyok, eddig még semmilyen kapcsolatom se volt a fiúkkal. úgy értem eddig csak a haverok voltak, semmi se történt.
És akkor itt most mi a kérdés? Volt kapcsolatod fiúkkal, csak max nem olyan amit te szerettél volna.
De akkor most barátot szeretnél, vagy szexelni egyet?
Neked kell megtalálni az okot és ha szükséges változtatni rajta. Azért írom, hogyha szükséges, mert egyáltalán nem biztos, hogy változnod kell. Lehet, hogy egyszerűen csak nem találtad még meg azt a fiút, akivel kölcsönös lenne a vonzalom. Ugyanakkor az is lehet, hogy rossz a természeted, nagyon negatív vagy, sokat panaszkodsz vagy bármi, ez is megrémiszti a fiúkat. Ha ilyesmiről van szó, ezeken érdemes változtatni.
Nekem sem volt még párkapcsolatom, de én sejtem, hogy miért. Nem nagyon találtam eddig a helyem a világban, és így elég nehéz volt. Most úgy érzem, kezdem megtalálni a helyem és kezdem igazán megismerni magam. Meg hát, régebben nagyon zárkózott és görcsös voltam, ez sem segített a helyzeten. Mondjuk ezen már sokat dolgoztam, és már nem ez a jellemző, de kapcsolatom még mindig nem volt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!