Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találok már évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok már évek óta senkit, kezdek bele őrülni :/ Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22/L és még sosem volt barátom.

Próbálkozok,legfőképpen Badoo-ról /társkereső app telóra/

Amíg dolgozok,meg barátokkal lógok.Vagy az itthoni dolgok lefoglalkoznak nem hiányzik egy pasi. Viszont olyankor mikor pl párokat látok.Vagy most unokatesóm és barátja látogatóban vannak.Húgomnak is van barátja. Aztán 5-en mentünk fagyizni,meg jártuk a várost és nem éreztem jól magam.Kicsit kellemetlenül és magányosan. Most is elakarnak menni város nézésre,így 5-en mennénk. De vhol nincs kedvem menni. Unokatesómat 3 éve nem láttam,jó lett volna csak vele lenni.De hát itt a barátja.Nem úgy viselkedik.

Meg kívülállóként érzem magam,hogy a környezetemben mindenki párkapcsolatban él, nekem meg senkim sincsen és nem is volt :/

Néha jó lenne tartozni vkihez,legtöbbször eltudom magamba ezeket nyomni.

De van mikor a felszínre tör,mint most is és rosszul érzem magam :(

Netes ismerkedésekből se lett soha semmi pedig évek óta próbálkozok! Randijaim is voltak nem 1. Mégse. Személyesen,nos nem nagyon járok el semerre így sajnos nem sok lehetőségem van,de egyedül hová is járhatnék?

2015. júl. 26. 22:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kitalálom - interneten nem ismerkedsz ;) Jajj, hiszen már leírtad hogy a Badoo-ra is regisztráltál, csípje meg a kányra :( más kifogást kell gyártani...
2015. júl. 27. 21:26
 12/26 anonim ***** válasza:
# 11 Az első válaszoló vagyok, természetesen szart arra, hogy én ismerkednék vele. :D
2015. júl. 27. 21:27
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem hirdetést írtam,hanem tanácsokat vártam.

Igen, badoo is afféle netes, nem jött be. Most egy darabig szüneteltetem a badoot és a netes ismerkedést.

2015. júl. 29. 09:39
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
Akkor ne rinyálj!
2015. júl. 29. 10:23
 15/26 A kérdező kommentje:

Bocs,hogy egy kérdezős oldalra fel tettem egy kérdést!!

Nem tudom mióta társkereső ez az oldal, innen is csak rossz tapasztalataim voltak,még rosszabbak mint badooról és egyéb helyekről,szóval a gyakoris párkeresést kihagynám!!

2015. júl. 29. 11:50
 16/26 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással megértem, hogy nincs senkid.

Azt tudom tanácsolni, hogy ha semmi se jó, akkor fogadd el magad és a helyzetedet, törődj bele, hogy ez van. Keress valami mást amiben örömet találsz.

2015. júl. 29. 13:00
 17/26 anonim ***** válasza:

#16, hát látod...aki nem hagyja, azon nem lehet segíteni.

A hozzáállása kicsit zavaros,de úgy nagyjából körvonalazható: bármi jó, egyedül gyakoris társkeresés nem kell :D

2015. júl. 29. 14:42
 18/26 A kérdező kommentje:

Szövegértés nulla.

Nem hirdetést írtam,hanem tanácsot vártam.Köszi a semmit!

Az,hogy megsértődtetek,hogy nem írtam vissza vagy nem itt szeretnék ismerkedni,arról nem tehetek!

2015. júl. 30. 11:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Én nem sértődtem meg, csak idegesít, hogy ilyen emberek élnek a földön, akiknek ott van minden az orruk előtt, de mégis rinyálnak! Neked akkor sem lenne jó, ha lenne valakid, halálra gyötörnéd szegény srácot! :D
2015. júl. 30. 12:24
 20/26 A kérdező kommentje:

Milyen minden??

Írtam,hogy évek konkrétan kb 3 éve próbálkozok, neten is élőben is! Eddig semmi. Az,hogy most a neteset hanyagolni szeretném,nem tudom miért is baj?

2015. júl. 30. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!