Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogyan kell bánni vagy egyáltalán viszonyulni egy ilyen férfihez?

Figyelt kérdés

Én 20/N, Ő 24/F.

Én egyetemre járok, szóval még elég rendesen tanulok.. hétvégente általában (1-2 alkalom, amikor nem)hazajárok a szüleimhez. Megismerkedtem egy sráccal, kiderült, hogy elég sok pénze van.. ház, autó stb. Elmentem vele randizni, csak szimpla séta, autókázás. Szimpatikusak vagyunk egymásnak. Viszont és sokszor belegondolok, hogy egyáltalán mit akarhat tőlem (én nem dolgozok, nincs sok pénzem, mindenem meg van nem szenvedek úgymond hiányt, vannak drágább holmijaim is amit a spórolt pénzemből szoktam magamnak venni, de nincs havi több 100ezer keresetem). Igazából az lenne a kérdésem, hogy mivel nekem nincs sok, így nem tudom megengedni magamnak, hogy márkás, drága dolgokat adjak neki pl. szülinapra, névnapra stb. És esetleg, ha ő venne nekem, nem tudom viszonozni..

Szerintetek ezt, hogyan lehetne jóra kihozni vagy egyáltalán az ilyen férfiaknak mi kell, ha mindent meg tud magának engedni?

2015. júl. 26. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

14:51

az igazi keresése az egy nagy kamuszöveg a csajoknál is sok esetben, ezt egy idősebb csaj mondta nekem, szóval most már tudom, h hogy kell állni a dolgokhoz. :D Ez a szöveg akkor is, ha csak dugni akarnak egyet, így nem lehet rájuk sütni, h ribik, okosak ám ennyiből a nők is. :D De azokat még ki is nevetem, akik egyből szétrakják a lábukat, és utána meg komolyan sírnak, h miért hagyott el, én megadtam neki mindent. :DDDD Itt mondanám ezen csajoknak, h az, h a nunitokba berakhatja vki a redves f***át az nem minden, érdekesnek kell lenni belsőre is, h ott tartsátok a pasit, de még így is szerencsejáték a dolog, mert, ha idiótát fogtok ki, akkor minden mindegy.

2015. júl. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!