Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szolnak be annak aki kulfoldi ferfihez megy ferjhez?
@5
Jó, akkor nem nevezzük magyarnak magunkat, kit érdekel? Mióta erény magyarnak lenni? Mióta vagyunk mi magasabb rendűek bárki másnál?
Az emberek -főleg a fantasztikus magyarok- bárkinek, bármiért képesek beszólni. Valahol megértem őket, jobb ez nekik, mint a saját nyomorultságukon keseregni. De nem veszem a szívemre, te se tedd!
Te is ugyanúgy beszólsz, hiszen kétségbe vonod, hogy magyarok vagyunk-e. Nem kommunikáltam élőszóban. Úgy nehéz beszólni. Csupán kifejtettem egy véleményt.
Egy szóval sem mondtam, azt, hogy a magyar különb lenne más nemzetnél, sem azt, hogy érdem lenne magyarnak lenni. Csupán utaltam arra, hogy az aki külfökdi férfihoz megy férjhez, már nem magyar gyermekeket fog szülni. Részemről pedig az ilyen nőben nem találok elég hazaszeretetet, hogy magyarnak nevezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!