Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szolnak be annak aki kulfoldi ferfihez megy ferjhez?
"Magyart nem találtál?" a kedvenc kérdésem.
Én is kaptam már megjegyzéseket, de nem foglalkozok vele.
Nem sűrűn járok Magyarországon, max 1 évben egyszer, tehát ha valaki be is szól, lesz.rom.
Ez egy ilyen ősemberi-törzsi maradvány. A törzs fennmaradásához kellenek a nők, különben nem lesz utánpótlás. Ha egy nőt elrabol egy másik törzs, az nagyobb veszteség, mintha megöl egy harcost, mert az a nő szülhetett volna még akár 1-2 harcost, mellette gyűjtögethetett volna.
De persze kellenek ezek a nőrablások, mert különben meg a belterjesség miatt pusztulnak ki.
Nincs itt semmi ősi-törzsi maradvány!
Nagyon is mai okok játszanak szerepet ebben.
3 fő-, és azon belül néhány alpontban megpróbálom összefoglalni:
1.1. A születendő gyermekeket összezavarja a kétnyelvű nevelés. Tehát a gyereket féltik.
1.2. Ha olyan országbelihez megy, ahol a nők jogai rosszabbak mint Magyarországon (pl.: arabhoz) akkor a nőt féltik. Tehát "nem ellenük, értük haragszanak".
2.0. A külföldihez menő nők többsége (van kivétel, ők ezt ne vegyék magukra) vagy PÉNZÉRT megy gazdagabb nyugati emberhez hozzá; vagy (valami hibásan értelmezett férfiasságfogalom miatt) MOHAMEDÁNHOZ.
Aki anyagi érdekből házasodik, azt érthető, hogy megvetik.
Aki egy terroristabarát egyénhez (esetleg terroristához) megy hozzá, beszólásnál többet is érdemelne! Mert a mohamedánok többsége, ha személyesen nem is vesz részt terrorakciókban, egyetért vele; legfeljebb ezt a sajtó előtt letagadja.
3.1. Ha egy nő külföldön él férjével, akkor a gyerekei is külföldiek lesznek; ezzel a magyarság létszáma csökken tovább.
3.2. Sokan -JOGGAL- féltjük nemzeti kultúránkat, országunk magyar jellegének fennmaradását.
3.3. Sok az ilyen házasságok közül csak állampolgárság-szerzési célú csalás, nem szerelem.
3.4. A világon sok ország van, amelyik nem szimpatizál Magyarországgal. Ez is kivált (válaszreakcióként) bizonyos gyanakvást a külföldiekkel szemben.
3.5. Mivel sokkal több magyar nő megy külföldihez férjhez, mint ahány magyar férfi külföldi nőt vesz el; ez is a magyarság csökkenéséhez vezet. Mivel így több magyar férfi marad agglegény, vagy ahogy manapság mondják, kényszer-szingli.
Ezen okok vezetnek a külföldiekkel kötött házasságokkal szembeni, sokszor tényleg TÚLZOTT gyanakváshoz. A beszólások általában e gyanakvás kifejeződései.
60% Még talán igazad is lenne, ha
1. a több nyelvűség NEM zavarná össze a gyereket. Az igen, ha anyuka egyszer magyarul, máskor franciául harmadszor angolul szól hozzá a gyerekhez, de ha a szülők következetesen 1 nyelvet beszélnek a gyerekükkel, akkor az nem zavarja össze. Pl. testvérem osztályfőnöke afro-francia férfihez ment feleségül, a gyerekek 2 nyelvet tökéletesen beszélnek, + mellette azok a nyelvek amit az iskolában kell tanulniuk. Bölcsis fiam egyik csoporttársa is kétnyelvű családból származik, amennyire meg tudom ítélni korának megfelelően beszéli mindkét nyelvet!
2. Valószínű én nem figyeltem jól földrajz órán, hozzászólásodból ugyanis az olvasható ki, hogy a Magyarországon kívüli területeken kizárólag mohamedánok élnek. Ez azért is érdekes, mert eddigi életem során egy mohamedánnal sem találkoztam, sem a felmenőim, sem én magam nem vagyok az (bár ki tudja, hisz te jobban tudod!)
A mohamedánok többsége kezdetű mondatra meg hadd ne reagáljak...
3. A gyerekek alanyi jogon mindkét állampolgárságot megkapják. MELYIK országok nem szimpatizálnak M.O.-val? Nem állítom, hogy nem tudnék felsorolni 1-2-t, de hogy "sok" lenne, ráadásul olyan mértékű, akitől féltenünk kéne magunkat...
1.1. A születendő gyermekeket összezavarja a kétnyelvű nevelés. Tehát a gyereket féltik.
ez igy ahogy van baromság :)
14-es!
1. Ebben tényleg lehet, hogy tévedek.
2. "hozzászólásodból ugyanis az olvasható ki, hogy a Magyarországon kívüli területeken kizárólag mohamedánok élnek."
Nem tudom, ezt hogy olvastad ki. Én semmi ilyesmit nem írtam. Sőt, még azt sem, hogy külföldihez hozzámenő magyar nők, mind mohamedánhoz mennének; csak azt, hogy sok ilyen eset van.
3. "A gyerekek alanyi jogon mindkét állampolgárságot megkapják."
Az identitás és a kultúra, nem azonos az állampolgársággal.
"MELYIK országok nem szimpatizálnak M.O.-val?"
Ha "M.O.-val" alatt "Magyarországgal"-t értettél, akkor néhány példa a teljesség igénye nélkül:
Románia,Szlovákia,Ukrajna,Szerbia,Ausztria,Németország,Franciaország.
Szóval a nagymagyar hozzászóló szerint 2 oka lehet annak, h egy magyar nő külföldi pasit választ: Egyszerű ösztönállat, vagy pénzéhes k.urva. Erről csak annyit, h mindenki magából indul ki:)
Am azt, h a franciák utálnak minket, gondolom trianonra vezeted vissza, ami miatt szívből "visszautálod" őket, de a németek nem értem, h kerülnek a felsorolásba. Tapasztalataim szerint bírják a magyarokat, az idősebbek mindig felemlegetik, h milyen jól tettük, h anno megnyitottuk a határt Ausztria felé, dicsekednek a magyar szavakkal, amiket tudnak, sorolják az aranycsapat tagjait és így tovább.
Szerintem művelődj egy keveset, mielőtt okoskodni kezdesz! Rádfér;)
13-as vagyok, ismét!
Alaposan átgondolva, és még egyszer alaposabban utánajárva a dolgoknak, azt kell írnom:
A gyerekek kétnyelvű nevelésének kérdésében el kell ismernem, hogy tévedtem. El kell azt is ismernem, hogy hozzászólásom több más részével ellentétben ebben vonatkozásban valóban igen felületessen tájékozott voltam.
Úgyhogy elnézést kérve a kérdezőtől korrigálom az álláspontomat.
Ugyanakkor hozzászólásom többi elemében továbbra sem találtam olyan nyomot/érvet, aminek alapján azokban is változtatnom kéne hozzászólásomon.
9:"Csupán utaltam arra, hogy az aki külfökdi férfihoz megy férjhez, már nem magyar gyermekeket fog szülni. Részemről pedig az ilyen nőben nem találok elég hazaszeretetet, hogy magyarnak nevezzem."
Magyar az apám és az anyám, a nagyszüleim, évtizedekig Magyarországon éltem, magyar az anyanyelvem, mi a tököm vagyok akkor, üzbég??????
A gyerekek már csak felerészt magyarok, de mi akkor is azok maradunk ha neked nem tetszik.
A szerelem és a vonzódás meg nem úgy megy, hogy csak azzal hajlandó az ember kezdeni, akinek nemzetiszínű szalad van kötve a farkára.
Amúgy meg a magyar-magyar párok sem azért csinálnak gyereket, hogy a Magyar Hazát gyarapítsák, hanem mert ők gyereket szeretnének. Maguknak, nem pedig az országnak kis állampolgárokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!