Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boltban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pénztáros vagyok, mindig van lehetőségem kicsit beszélgetni a vevőkkel. Egyedülálló vagyok, de nem vagyok visszataszító se ronda, szeretnek az emberek általában.

Van rá lehetőség, hogy egyszer itt érdeklődik majd valaki irántam?

Vagy csak átnéznek a kasszáson?

Vagy pont hogy lenézik a kasszást?

Pedig értelmes vagyok és tanulok amúgy a munka mellett.

25/N

2015. júl. 26. 12:50
1 2
 11/16 opened paradise ***** válasza:

Igen!

Egyszer már kezdeményezett nálam így kasszáslány (az más kérdés,hogy mi lett a vége...) és nagyon örültem neki.

2015. júl. 26. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:

"Egyszer már kezdeményezett nálam így kasszáslány (az más kérdés,hogy mi lett a vége...) és nagyon örültem neki."

Ahhoz nagyon jóképűnek kell lenned, ha egy lány kezdeményez nálad... Hogy csinálod?!...

2015. júl. 26. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem kezdeményezek boltban, szórakozóhelyen, étteremben dolgozónál, és nem azért, mert lenézem.

Hanem mert általában a mosolya nem nekem szól, hanem a vendég énemnek, és mert aznap általában én lennék 32432. vendég aki valami olcsó poénnal bókol. A legtöbb ilyen helyen a lányok mosolyognak, és hárítanak, mert nem arra vágynak, hogy a vendéget szórakoztassák, hanem, hogy a munkájukat elvégezhessék.

Lehet, hogy Te kivétel vagy, és szívesen ismerkednél, de a fentiek miatt kevesen fognak próbálkozni, akik pedig igen, azok pont azok lesznek, akikkel nem szívesen ismerkednél :D

2015. júl. 26. 14:33
 14/16 opened paradise ***** válasza:

Sz..rok bele az egészbe,emiatt nincs görcs. Aztán aki akar valamit,az lépni fog.

Állítólag nem vagy "hím be csúf" se :D

De azt nem hiszem el.

2015. júl. 26. 15:22
 15/16 opened paradise ***** válasza:
*vagyok
2015. júl. 26. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Na most babám, ez a férfiaknál nem fordul elő, mi ezt férfiak nem nézzük , mi egyszerűek vagyunk!

"Vagy csak átnéznek a kasszáson?

Vagy pont hogy lenézik a kasszást? "

Boltban az a gond, hogy ritka amikor nincsenek, így nehezebb kicsit. De nyugodtan kezdeményezhetsz.

2015. júl. 26. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!