Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boltban hogyan lehet ismerkedni? Én vagyok a pénztáros, és több vevőm is tetszik.
2-3 olyan srác si van aki tetszik. Mosoly mindnél megvan, 1-2 mondatot már minddel váltottam de ennyi.
Hogyan lehetne elérni hogy randira hívjanak? :D Valamelyik. Az egyik fiatalabb mint én 2 évvel, a másik idősebb. Az egyik "cukifiú" a másik kicsit menőbb típus de aranyos amúgy. Mindig mondja hogy "jó pihenést" vagy "szép napot" stb. Pár napja találkoztam vele a buszon és köszönt nekem.
Na ja mondjuk, a hónapok óta mióta itt vagyok volt már pár olyan aki elkérte a számomat. Szóval kezdeményezett már nálam aki tényleg akart valamit...
Akkor lehet kár is kattogni ezeken a pasikon.
Egy csábos vagy sokat mondó kacsintás egy óvatlan pillanatban... Sokat dobhat a srác egóján, önbizalmán és egy pillanat alatt tudatosul benne, hogy "Öcsém ennél csajnál szerintem van esélyem!! Most tennem kéne vmit... áh elkérem a számát!"
Szóval szerintem ezt bepróbálhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!