Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik eladó/pénztáros a Decathlonban. Mindig segít, útbaigazít ha kell valami és kedvesen mosolyog (bár lehet, hogy ez munkaköri kötelessége nem tudom. ) szerintetek mit csináljak, hogy felfigyeljen rám?
nem tudom milyen bolt ez,de tedd tönkre a terméket,cipőt,ruhát.akkor biztos felfigyel rááád :D:D
ess le a székről,szédülj ki a próbafülkéből.xD
Jujj ez a pénztárosfiú-sztori mindig megmelengeti a kis szívemet...így voltam szerelmes jó sokáig én is egybe:) Azt hiszem én is nagyon tetszettem neki...na mindegy, megérne egy misét a történetem, de nem ezt kérdezted. Szóval még csak annyi, hogy nálunk az volt a gond, hogy mindketten nagyon szégyenlősek, félénkek voltunk. Egyszer próbált is közeledni, de annyira leblokkoltam, hogy egy szót sem bírtam kinyögni.
Szóval ne ess ebbe a hibába. Mindenképp hozzá állj be mindig a sorba, mosolyogj, mikor köszönsz neki, ha szól valamit, próbálj meg vele beszélgetni. A legjobb, ha valamilyen ürüggyel oda mész hozzá, a bolt nagyon sok ilyen lehetőséget kínál:D, és kéred a segítségét, megkérdezed tőle, merre van ez vagy az...
Hátha elkezd veled dumálni vagy elhív valahova:)
Mindig legyél pozitív:) Nagyon drukkolok, imádom az ilyen történeteket...ha már én így benéztem és beteljesületlen maradt a szerelmem legalább másoknak ne legyen így...
Legyél ügyes:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!