Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire gáz...

Szerintetek mennyire gáz szupermarketben ismerkedni vagy akármilyen más boltban, üzletben?

Figyelt kérdés
Gáz ha egy boltban megbámulok vagy megszólítok egy csajt?:DDD etikett fail?

2012. ápr. 4. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ott ismerkedsz ahol akarsz és tudsz. Nincs ere etikett. Ha metrón szemeztek, akkor ott. Ha orvosi rendelőben, akkor ott. Kész.
2012. ápr. 4. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Tankcsapda - azt mondom állj! klip. :D

Amúgy szerintem nem gáz, pasim egy csajt a hentesnél szedett fel annó, én meg a müzliknél dumálgattam egyszer egy sráccal, aki végül elkérte a számom, csak nem hívott fel. :D

Szóval szerintem hajrá! :D

21L

2012. ápr. 4. 23:35
 3/11 lila nyuszi ***** válasza:
Miért lenne gáz?
2012. ápr. 4. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
nem az, én örülnék neki, feltéve ha tetszel 21L
2012. ápr. 4. 23:56
 5/11 A kérdező kommentje:
miért gondolom azt hogy azok a lányok akik az átlagnál rosszabul néznek ki azok figyelemre vágynak és ezek a lányok nem bánják, sőt örülnek neki ha megnézik őket de azok a lányok akik jó csajnak számítanak és túl sok figyelmet kapnak és elegük van abból h minden f*sz csorgatja rá a nyálukat azoknak nem tetszik ha mindenhol megbámulják őket?:D
2012. ápr. 5. 00:07
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki fáradozott, de közben választ kaptam saját magamtól :D topic off!!
2012. ápr. 5. 00:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Nincs topik off, ez itt nem fórum. Amit írtál attól még a szép lányokkal is lehet ismerkedni és nem gáz. Csak intelligensen és módjával. Ha te is jól nézel ki akkor mégkönnyebb. A 'jól néznek ki' kifejezés pedig eléggé relatív. Ismerek olyan embert is, akinek ha mutatok egy szerintem (és még további 10 ember szerint) fullos csajt, azt tutira leszarozza:)
2012. ápr. 5. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Hm, én például úgy vásárlok, hogy megérkezek a óra 40 körüli vonattal és a következő óra 17-essel megyek vissza. Úgyhogy igen, elég gáz lenne ha fel akarna szedni valaki mert sietek, tele a kezem cuccokkal... És ahogy szoktam látni a többiek is így vannak.
2012. ápr. 5. 00:49
 9/11 anonim ***** válasza:

az attól függ melyik részlegen, vagy h mi van a lány kosarában...

mert pl a cola-k mellett cuki, de ha az intimbetéteknél szólítod le, nem biztos hogy örülni fog....

2012. ápr. 5. 02:35
 10/11 anonim ***** válasza:
45%

figyelj, ez attól függ milyen pasi vagy...

nyilván én is küldtem már el finoman srácokat...

ettől nem kell leköcsögpic.ázni hogy milyen kiskrva vagyok hogy esélyt se adok, meg tuti beképzelt is lehetek.

nem. a nem az nemet jelent és kész.

minek menjek randizni olyannal akiről első látásra le tudom szűrni hogy ebből tutira nem lesz semmi mert annyira nem tetszik külsőre, nem tetszik a stílusa, az ahogy leszólított, hogy szerintem kicsit bénácska vagy akármi.

viszont ha egy olyan pasi szólít le aki tetszik az okés.

egyébként meg én személy szerint ha el is küldöm az olyanokat akik nem jönnek be, nagyon bátornak tartom hogy legalább oda mertek jönni személyesen.

nyilván sokkal jobb mint amikor a haverod küldöd oda hogy a haveromnak tetszel meginnál vele egy sört... xD az ultragáz...

szerintem próba cseresznye.

ki tudja lehet annak a csajnak pont te vagy a zsánere

2012. ápr. 5. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!