Mennyire necces úgy ismerkedni, hogy ha megtetszik egy lány, akkor a névjegyemet elegánsan/finoman odacsúsztatom neki (pl. boltban, utcán)?
Ezzel finoman közlöm a lánnyal, hogy bejön nekem, és ha én is bejövök neki, akkor elérhet telefonon.
Gondolom ez a módszer az emberek többségénél kicsapja a biztosítékot,mivel sokak szerint az a normális ha csakis a férfi kezdeményez. Talán ott bukik meg a módszer,hogy egy nő úgy gondolja, hogy lealacsonyító, ha ő hívja fel a férfit, ő fut a férfi után.
Véleményem szerint egy jóképű, jó megjelenésű és megfelelő kisugárzású férfi számíthat visszahívásokra.
Hozzászólásoknál kérem a nemeket is megadni.
Külön érdekelne, hogy van-e ilyen férfi aki így ismerkedik, és sikeres-e!
Szerintem elfogadható ismerkedési forma. Biztos jobb, mint a "Szia cica, van gazdád?"
Lány vagyok.
Csak fiktív, mivel párom van...
"Talán ott bukik meg a módszer,hogy egy nő úgy gondolja, hogy lealacsonyító, ha ő hívja fel a férfit, ő fut a férfi után. "
Nálam is itt bukna a dolog... ha bejönne a srác, akkor sem hívnám fel büszkeségből... nekem ilyen formában megalázó lenne.
41/N
Én felhívnám ha szimpatikus.
Ő jelezte,hogy tetszek és adott lehetőséget,hogy én is megtegyem.
25/N
Azt tudom elképzelni, hogy előtte azért már szemeztünk, mosolyogtunk egymásra, és utána átnyújtod, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy felhívnálak. Büszkeség ide vagy oda, ha már jelezte a pasi, hogy bejövök neki akkor miért ne tehetném meg az "első" lépést.
Nem ismerek ilyen férfit egyébként.
24N
'Azt tudom elképzelni, hogy előtte azért már szemeztünk, mosolyogtunk egymásra, és utána átnyújtod, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy felhívnálak.'
Ezzel meg az a helyzet, h ha a csaj visszamosolyog rám, akkor már tudom-sejtem h bejövök, neki, tehát akkor már akár odamegyek hozzá és elhívom randira.
Viszont most jelenleg abban a cipőben vagyok, h tetszik egy lány egy üzletben, nem vagyok benne biztos h bejövök neki,olyan érdekesen viselkedik,nagyon kedves velem.de nemtom eldönteni h most bejövök neki vagy nem.Lehet h szimplán van pasija,és nyilván szereti,én meg a srác vgyok csak aki belibbent véletlen a boltba és mondjuk csak jóképűnek tart.nemtom.ezért gondoltam h ezt a módszert használjam nála.Bár legbelül úgy hiszem h bejövök neki,de ha megcsinálnám ezt a módszert,végén kiderülne, h 'helyes vagy meg minden,de bocsi van párom'-eset lenne.
T. Veronika bejegyzésére:
Igen vszínű sok nő ezt mondja, főleg 40 fölött,mert őket még úgy nevelték, h 'ne add olcsón magad'. És az lebeg ilyenkor a felük fölött, h a férfi ki akarja használni őket. A büszkeség szép dolog,viszont nem mindig ésszerű.Sztem attól h a nő felhívja a férfit, az elsőn randi lehet nagyon hagyományos,lehet tisztázni a férfival a dolgokat. Ki mit akar.
SZerintem az sem elhanyagolható, mi van a névjegykártyán. Ha elég sejtelmes, és sokat ígérő "jelek" (ráadásul a pali sem néz ki kerítőnek, sorozatgyilkosnak) akkor az biztosan megmozgatja a Nő fantáziáját. És elsőre nem is kell több, mint felkelteni az érdeklődést.
Van párhuzam azzal, ahogy Hozzám találnak a lányok. Nem adok magamból elsőre sokat, és utána visszalépek.
Meglepő a reakció, sokan lépnek NŐ létükre.
AtyeszLL bejegyzésére:
Nem értem mit értesz azon, hogy 'mi van a névjegykártyán. Ha elég sejtelmes, és sokat ígérő "jelek"'
Talán arra, h végzettség-munkahely is szerepelne a kártyán? Én csak a nevemet és Tel.számomat írnám rá persze ngyon igényes kivitelben, végzettséget direkt nem.
A végzettséggel az a gond, h ha azt írom rá h 'hentes' vagy 'hegesztő' a lánynak nem biztos h felcsillan a szeme, de ha azt h 'vmilyen mérnök/jogász/manager' tuti más a széna állása.(Persze ez nem a pénzről szólna, sok hentes talán többet is keres,mint egy mérnök.) Meg sztem első lépésként nem kell elárulni a lánynak, h mi a foglalkozásod,felesleges információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!