Hova járjak vagy mit csináljak, hogy legyen végre egy normális barátom?
Figyelt kérdés
17/L2014. jún. 24. 17:35
1/8 anonim válasza:
Majd mindjárt jönnek a jelentkezők. :)
Na ha jót akarsz, akkor őket ne. :D
De számtalan lehetőség van, és az is lehet, hogy pont ott fog felbukkanni, ahol nem is számítasz rá. Amúgy koncert, baráti társaság, utca, vásárlás, sportolás közben stb.
2/8 anonim válasza:
Miért utasítjátok ennyire el a netes ismerkedést?
3/8 anonim válasza:
Légy nyitott?!:O Ismerkedj és ne csüggedj ha nem sikerül valami.Sokszor az emberek benézik ezt az ismerkedés dolgot..többet látnak bele az illetőbe és saját magukat becsapják. Sok sikert:)
4/8 anonim válasza:
Nem is a netes ismerkedést utasítom el, hanem az erőltetett netes ismerkedést. Ami pl. ezen az oldalon megy. Aztán meg jönnek az olyan kérdések, hogy zaklat egy férfi akit itt ismertem meg, meg stb. - Mert volt délelőtt egy ilyen lány. Amúgy is, aki itt ismeretlenül akar ismerkedni, az valószínű hogy valamit rejteget. Főleg aki rámozdul minden egyes kérdésre, amiből csak annyit lehet megtudni, hogy x éves az illető lány.
5/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy rejteget valamit.Van ismerősöm akit itt ismertem meg és sokszor találkozunk egyszerűen nincs annyi önbizalma hogy egyedül ismerkedne új emberekkel.
6/8 anonim válasza:
Jó persze most biztos mindenki majd hozza az ellenpéldákat, akik itt szeretnek ismerkedni, és valószínű hogy van is ellenpélda, de a kivétel erősíti a szabályt.
Amúgy is elsősorban azokról beszélek, akik minden egyes kérdésnél magukat hirdetik, meg sajnáltatják meg próbálkoznak, meg privátoznak minden akár teljesen sima kérdésre is.
7/8 anonim válasza:
És ez nem azt jelenti, hogy nincs itt normális ember, vagy normális kérdező vagy válaszoló, mert vannak, csak kevés. És inkább elővigyázatosságra intek mindenkit. Ez nem azt jelenti, hogy ne ismerkedjen itt valaki. Ha akar ismerkedjen, de százszorosan figyeljen oda!
8/8 anonim válasza:
Jó jó értem én hogy csak a véleményedet mondtad el nem is meggyőzni akartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!