Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék férjhez menni és családot, de nem találom a párom és félek kifutok az időből. Mit csináljak? Nekem miért nem sikerül megvalósítani? 27/N
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 19:54
11/19 anonim válasza:
Ő nem kamuzik, ő simán az ördög. Tehát kedve szerint vehet fel bármilyen fizikai kort. Én már rájöttem a titkára.
12/19 anonim válasza:
Van, aki a te korodban már elvált, szerinted nekik jobb? Ne görcsölj rá...
13/19 A kérdező kommentje:
Én fiatal feleség és anyuka szerettem volna lenni. Szóval késésben vagyok eléggé.
2015. júl. 25. 20:04
15/19 anonim válasza:
Beszéld meg velem, ha gondolod... 41/F
16/19 anonim válasza:
Kezdj el olyan pasikkal találkozni, akik ugyanúgy megállapodni akarnak.
Ez persze nem a 30 alatti #partyhard korosztály, nem is azok a férfiak, akik most éppen minden ujjukra találna 2 nőt, szóval valahol rajtad is múlik, hogy kiket választasz magad mellé.
17/19 anonim válasza:
De komolyan és tisztelettel mondom ezt Neked.
18/19 anonim válasza:
kedves 27e fiatal holgy! szerintem se vagy elkesve! bar az igaz hogy epp idealis korban vagy a csalad alapitashoz. de eroltetni gorcsolni semmikeppen sem szabad rajta! de ha oda kerulsz akkor mindenkeppen nagyon gondold meg hogy kivel alapitasz csalaldot,mert a gyerek egy eletre szol! lehet hogy erdeklodesikort illetve tasosagot kellene valtoztatni,ahhoz hogy megtalald komoly vegleges tarsadat aki szeret majd teged. sajnos tudom h milyen amikor mar az ember kezdi feladni. en pl 40e gyermektelen fuggetlen ferfi vagyok karos szenvedelyektol mentesen. es sajnos meg en sem takaltam meg a bizonyos nagy o-t. pedig kerestem keresem. csak mar a sok visszautasitasok miatt kezdek belefasulni abba hogy allandoan pitizve bizonyitgassam hogy nem vagyok kevesebb mint mas. de sok sikert mert meg elotted az elet! :)
19/19 anonim válasza:
A 10 éves érettségi találkozómon pár éve egyik volt osztálytársnőm így jellemezte az előző 10 évét: férjhez ment, gyereket szült, elvált...
Nem maradtál le semmiről, de legalább elvált egyedülálló anya sem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!