Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szeretnék férjhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék férjhez menni és családot, de nem találom a párom és félek kifutok az időből. Mit csináljak? Nekem miért nem sikerül megvalósítani? 27/N

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 19:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Még mindig nem látunk sem a fejedbe sem az életedbe, erre még nem elég a mai információs társadalom, majd szólok ha lesz változás.
2015. júl. 25. 19:56
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de ismerkedjünk. Jó képű, tehetős, vezetői pozícióban dolgozó 35 éves férfi vagyok, írj! :)
 3/19 anonim ***** válasza:
59%

Azon felül, hogy ráfeszülsz és túlparázod a témát (mint én is...), nem sokat mondhatunk. Esetleg, ha mesélsz magadról, a tapasztalataidról, hogy mikkel/kikkel próbálkoztál, talán tudunk valami értelmeset is mondani.

23/F

4/19 anonim ***** válasza:
Ebből a két sorból, amit írtál és amiből csak annyi derült ki, hogy 27 éves vagy, biztos tudni fogjuk. :)
2015. júl. 25. 20:01
 5/19 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet:

- otthonülő vagy, soha ki nem mozdulsz

- nincs baráti köröd, társasági köröd/életed

- nagyon válogatós vagy, nem látod meg a lehetőségeket

- gáz van a személyiségeddel, visszataszító vagy valamiért

- vagy csak peched volt eddig

2015. júl. 25. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Ördög barátom,mit kamuzol te itt össze-vissza :D
2015. júl. 25. 20:02
 7/19 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy erre a kérdésedre elfogadható választ kapj,kicsit többet kellene tudnunk rólad!

Beszélgethetünk ha gondolod!

2015. júl. 25. 20:03
 8/19 A kérdező kommentje:
Akikkel együtt voltam mind fiatalok voltak, vagyis 25 alatt:) És olyan laza, aktív, társasági lények, közkedveltek, életrevalók. Talán nem voltak még elég érettek. De ilyenekkel hoz mindig össze az élet. Nem keresem őket, így alakul. Idősebbel is ismerkednék, de idősebbel egyszerűen nem találkozom így spontán.
 9/19 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még nagyon az időből kifutáshoz.

Az én exem pl 33 évesen mondta azt, hogy fiatal még a gyerekhez, családhoz, még élni akar, pedig azt gondolná az ember, hogy egy nő ott már megállapodni akar...

10/19 anonim ***** válasza:
Legyél nyitottabb.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!