Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, hátrány ha egy fiú átlagos testalkatú?
A gorilla reggeltől estig zabál növényeket, rügyeket meg gyümölcsöket megállás nélkül.
Amik ugyebár tele vannak aminosavakkal ami a fehérjék építőkövei amiből fel tud épülni az izomtömeg.
Az "emberszabású" nem azt jelenti hogy sokmindenben különbözik hanem azt hogy hasonlít.
Ezen kívül egy újszülött gorilla 2 kg körül születik meg és simán 200 kg felett van a súlya felnőtt korában.
Tehát a gorilla rengeteg evéssel és edzéssel éri el a kifejlett súlyát ami lényegesen nagyobb fejlődés mint az embernél
Nyilván a bálna is azért dagadt, mert sokat zabál és keveset mozog... :DDD Ahogyan írtam, a gorilla nem edzéssel lesz izmos, hanem a génjeiben van kódolva a nagy izomzat, ezért nem látni vézna gorillákat. Az ember nem születik ilyen potenciállal, neki (kisebb-nagyobb mértékben) tennie kell az izmos testért.
+ ami a gorillánál működik, az az embernél nem fog (sok sikert napi 18 kiló nyers levél megevéséhez - a gorilla meg tudja emészteni a cellulózt, az ember nem). Biztosan lehetne még sorolni a két faj közti különbségeket, de nem vagyok biológus.
Én mondtam hogy részemről azt csinálsz amit akarsz.
Ami a saját testsúlyos erősítéssel jár:
Irgalmatlan erő és robbanékonyság növekedés, gyors formásodás, mozgékonyság, rugalmasság és erős izületek.
Bármit eszel távol tartja a testzsírt, ezért többet lehet enni mellé ami által gyorsabb lesz az izom és erő növekedés. Arányosabb és formásabb testalkat és az így megszerzett izomszövet sohasem esik össze és mindenféle természetes mozgást jobban végzel tőle mint mászás, úszás, evezés, futás, biciklizés, ugrás és mindenféle atlétikai sportok.
És pihenő időszakban méret és erő növekedés.
Amit a gyúrással nyersz:
Állandó diéta alatt is fedett vagy és a legkisebb helytelen kajára is rögtön jön a testzsír amit csak kínszenvedéssel és erővesztéssel tudsz ledolgozni.
Gyenge izületek és állandó izületi fájdalmak.
A gyúrással nyert izom bármilyen természetes testmozgáshoz használhatatlan. Ha fel akarnál mászni egy magas fára a karod bedurran és lepottyansz mint a madárszar.
Pihenő időszakban össze esel és még formátlanabb leszel mint előtte és ugyanannyi kaja mennyiséget elfogyasztva hízásnak indulsz.
Sok sikert hozzá
Én is zsírosodtam saját testsúlyos edzés mellett, pedig (részben) ektomorf vagyok.
"A gyúrással nyert izom bármilyen természetes testmozgáshoz használhatatlan."
Baromságokat ne írj már, az izomnak tök mindegy, hogy milyen terhelés éri (saját testsúly vagy súlyzó), növekedni fog. Súlyzókkal viszont könnyebb fokozatosan növelni a terhelést és mindig lehet még jobban stimulálni az izmot, egyre nagyobb súllyal (ami saját testsúlyos edzésnél egy idő után nem működik, mert túl könnyűvé válnak a gyakorlatok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!