Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, hátrány ha egy fiú átlagos testalkatú?
Az atlagos tastalkat csak olyan lanyoknal hatrany, akik kimondottan a sportos pasikat kedvelik. De nem meztelenul ismerkedik az ember, tehat egy atlagos alkatu ember is tud elonyosen oltozkodni es a sportos is lehet slampos. Rehat ha az atlagos testalkatod egy atlagos oltozkodessel is tarsul, akkor igen, az igenyes lanyok is kiesnek a sorbol. Beszelhetunk meg az ertelemrol is, mert ha az atlagos oltozkodes es testalkat melle atlagos ertelmi kapacitas is tarsul, akkor kiesnek meg az okos lanyok.
De ne aggodj, nagy Isten allatkertje ... es a zsak is megtalalja a foltjat ... lesz egyszer Neked is partnered.
Miért nem tudsz edzeni ?
Baleset ért és kórházban kell feküdnöd mozdulatlanul ?
Például nekem a magas mackós alkatú férfiak tetszenek,de ismerek olyat akinek a magas átlagos testalkat és így tovább...
Mellesleg a magasságod nagy előny lehet.
Az is előfordulhat,hogy más a probléma,ez így kevés információ (arc, intelligencia, modor, öltözködés,stb.).
Pontosan erre van szükség
Saját testsúlyos erősítés, legjobb amit csak el lehet képzelni.
Haverom olyan komoly eredményeket ért el vele hogy a szemünknek is alig hittünk.
Gondolom a lazsáláson alapuló gyúráshoz vagy szokva ilyen mell-hát nap aztán pihenő meg váll-kar, aztán egy kis láb.
Egy héten 2-3 pihenő nappal.
Szóval ne csodálkozz hogy amíg otthon tévézel addig mások fejlődnek.
Edzeni úgy kell ahogy a sitten.
Reggeltől estig, napi két edzés 2x3 órán keresztül.
Fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás
Egy ilyen sittes darabokra szedne egy bármilyen mai gyúróst akinek csak arra van esze hogy egy kis szteroid kúra mellett pihenjen.
De ha a gyúrást nézzük azt is lehet komolyan csinálni.
Arnold egy héten 3-szor karozott és minden nap gyúrt.
Vasárnap feltörte a konditermet mert be volt zárva.
Mindig gyúrt, éjjel-nappal csak ezen járt az esze.
Amikor a Predator c. film első részét forgatták 1987-ben reggel hajnalban keltek 2 óra gyúrás után forgatás egész nap majd ismét 2 óra konditerem estére.
Meg lehet nézni az eredményeket.
Nem ilyen tohonya biszem-ba.szom heti 3 napot pihenek mert várom a csodát típusú legények voltak.
Ilyesmit érdemes nézegetni:
https://www.youtube.com/watch?v=esHWsRvvp_s
És mellé kajálsz amennyit csak bírsz
Ha állandóan gyúrok, akkor mikor eszek? Vagy mikor pihenek? Regenerálódni is kell. Napi 2x3 óra gyúrás vagy minden napos konditerem után egy csontváz lennél, arról nem is beszélve, hogy nem bírnád sem fizikailag, sem mentálisan. Egyre kisebb súlyokkal tudnál edzeni a fáradtság, kimerültség miatt és épülnél le.
Én próbáltam a minden napos edzést, nem ment, egyszerűen nem bírtam. Mikor pihenőt tartottam, ezerszer jobban ment és gyorsabban fejlődtem. Persze lehet minden nap, de nem ugyanarra az izomra.
Pontosan ezért nem fejlődsz, mert a regenerálódás miatt aggódsz.
És azért nem bírtad a mindennapos edzést mert nem ettél rendesen.
De ha te az egész napos edzésre -amit nem szó szerint kell érteni- te csak azt tudod válaszolni hogy akkor nincs időd enni akkor nekem pedig nincs mit mondanom neked.
Azzal kezdtem hogy saját testsúlyos erősítés amit a sitten csinálnak napi több órán keresztül több alkalommal.
Tehát kezdjük ott hogy nem tudod értelmezni a szöveget.
A haverom napi 1000 fekvőtámaszt csinált 30 napon keresztül 400 húzódzkodással fűszerezve és amikor életében elsőnek levittem gyúrni több kiloval nyomott fekve amit te valaha is meg bírnál mozdítani.
És ha neked ez baromság akkor nyilván a tornászok napi két edzése is tök hülyeség.
Mellesleg se én, se a haverom és senki nem panaszkodik arra hogy nem fejlődik a sok edzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!