Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok, hátrány ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, hátrány ha egy fiú átlagos testalkatú?

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 18:56
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

Nagyszerű

Szóval enni nem mersz rendesen mert a gyúrástól lerakódik rajtad a zsír.

De mivel nem eszel rendesen ezért nem bírod az edzést és nem is fejlődsz.

Jól mattot adtál magadnak.

Már az elejétől mondom a saját testsúlyos erősítést.

Ehetsz mellé bármennyit, szálkás maradsz és bírni fogod az edzést. Formás leszel tőle és irgalmatlanul erős.

És mivel sokat eszel hozzá az eredmény szálkás színtiszta izomnövekedés.

Olyan izomnövekedés ami izomszövetet jelent, nem valami átmeneti eredményekkel járó felpumpálást amit beteg izületek követnek

2015. júl. 26. 21:49
 42/57 anonim ***** válasza:

Te hallod egyáltalán amiket beszélsz?XD Izmot építeni és szálkásítani egyszerre lehetetlen, ezért van 2 fázisa az egésznek:

1.Tömegelés

2.Szálkásítás

Ha annyira nagyon beválik a saját testsúlyos edzés, akkor te miért nem azzal fejlődsz?:) Miért csak a haverod hozod fel? Saját testsúlyos edzés szart sem ér egy idő után, miután már a tested hozzászokott a terheléshez, azután már csak állóképességi edzés.

A másik meg, hogy ezzel te nem fogsz megdolgoztatni minden izmot, pl. vádlira, trapézizomra, deltaizmokra mit tudnál ajánlani?:))

2015. júl. 27. 07:14
 43/57 anonim ***** válasza:

Egy tornász vagy egy bírkózó jelentős izomzattal bír, de hol láttál te olyat hogy bármelyik is tömegel aztán szálkásít ?

Azért említem a haveromat mert ő volt az aki ezt magas szinten művelte.

Ha a saját testsúlyos erősítés csak állóképességi edzés akkor hogy lehet hogy olyan ereje volt hogy mikor elsőnek lementünk konditerembe 140 kiloval nyomott fekve ?

Az a baj hogy olyasmiről beszélsz amit sosem csináltál és fogalmad nincs róla.

Megkajáltad ezt a gyúrás dolgot és ezt szajkózod, tapasztalatod meg nulla.

És nem látom sehol hogy egy tornásznak vagy egy másmilyen atlétának trapéz vagy delta izom hiányosságai lennének.

Viszont ereje akkora amivel még életedben nem találkoztál.

2015. júl. 28. 00:27
 44/57 anonim ***** válasza:

Ekkora fogyatékos még nem láttam életemben mint te XDD

Jólvan tesó, ásd el magad mielőtt még valaki elhiszi azokat az eszméletlen baromságokat amiket itt terjesztesz.

2015. júl. 28. 10:31
 45/57 A kérdező kommentje:
De EMBER, ha én hétfőn lenyomok 1000 fekvőt, akkor kedden és szerdán olyan izomlázam lesz, hogy beszarok, nem lehet edzeni olyankor.
2015. júl. 28. 14:41
 46/57 anonim ***** válasza:

Nem azzal kezdte a pályafutását hogy lenyomott ezer fekvőt egyben

Lenyomsz első nap mondjuk 10x10-et tételezzük fel hogy jó mellizomlázad lesz ezért pihensz 2-3 napot.

Következőre megint megcsinálod a 10x10-et, ettől már nyilván nem lesz olyan izomlázad és pihensz megint 2 napot. Aztán megint 10x10 és akkor már nem lesz izomlázad, és ha nincs izomlázad akkor elkezded feljebb vinni a mennyiséget és csinálod minden nap heti 5-6 alkalommal.

Közben zabálsz amennyit csak bírsz.

Így kezded.

44-es jellemző hogyha valaki kifogyott az érvekből akkor már csak annyit tud mondani hogy hülye

gyere találkozzunk én itt lakom pest közelben, megbeszélhetjük az edzést és ha van valami nézeteltérés akkor azt is

2015. júl. 28. 14:56
 47/57 anonim ***** válasza:

A konditermi edzés is ezen az alapon működik kedves okoskodó 28/F, vagyis edzel mint az állat, és mellé zabálsz amennyit csak bírsz, természetsen nem szemét kaját, mert attól csak zsírosodni fogsz.

És kérdező, hallgass csak erre az idiótára, ha nem akarsz izmokat, azt sem tudja mit beszél, játssza az okos személyi edzőt, holott halvány fogalma sincs a test működéséről, biológiához gondolom síkh*lye és még azt sem érti, hogy ami a haverjának bevállt, az másnak nem biztos hogy igen.

2015. júl. 29. 12:11
 48/57 anonim ***** válasza:

A tornászok gyerekkoruk óta edzenek naponta órákat és általában alulról súrolják a 160 centis magasságot, úgy nem nehéz izmosnak kinézni (amíg melléjük nem áll egy 180 centis ember, aki mellett egyből eltörpülnek). A teljesítményfokozó gyógyszerekről nem is beszélve.

Egyébként ha körülnéztek az utcán, a legtöbb srác, aki barátnővel sétál, nem egy kigyúrt hegyomlás és nincs 8 kockás hasa vagy 45-ös karja.

2015. júl. 29. 13:00
 49/57 anonim ***** válasza:

Hát pedig megdőlni látszik a gyúrós elméletetek mivel a kérdező pontosan ettől nem fejlődik.

Érdekes módon az állatvilágban is nagyon komoly izomtömegre tesznek szert, és nem hiszem hogy az ezüsthátú gorilla hallott tömegnövelésről vagy mell-hát napról.

Viszont egész nap csimpaszkodik meg húzódzkodik és nem tart 3 nap szünetet azt mondván hogy köszi most nem mászok fára mert kell várnom mire regenerálódik a bicepszem.

Egyszerűen csak beette magát az agyatokba ez a gyúrós elmélet ami mondjuk engem nem nagyon érdekel.

Én ajánlottam valamit a kérdezőnek de azt természetesen nem kötelező megfogadni de abban biztos voltam hogy jön majd egy-két ilyen gyúrós aki hajtogatja azokat az elméleteket amiket mástól hallott és le akar húzni olyasmit amit sosem tapasztalt.

2015. júl. 29. 15:37
 50/57 A kérdező kommentje:
A gorillának zabálnia sem kell, nem eszik húst, mégis tiszta izom.
2015. júl. 29. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!