Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok, hátrány ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, hátrány ha egy fiú átlagos testalkatú?

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 18:56
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
És hogy húzódzkodott? Hátra vagy bicepszre?
2015. júl. 25. 22:16
 32/57 A kérdező kommentje:
De ha csak fekvőzött és húzódzkodott az semmi. Karra és lábra nem is edzett.
2015. júl. 25. 22:19
 33/57 anonim ***** válasza:

Mi mindig alsó madárfogással húzódzkodtunk kb. váll szélességben amit te bicepsz húzódzkodásnak nevezel pedig ez alakítja ki azt az alulról szélesedő hátat ami Arnoldnak is volt.

Én jól láttam a haveron mert ő úgy nézett ki mint a kép az anatómiai lexikonban

2015. júl. 25. 22:22
 34/57 A kérdező kommentje:
Kép nincs?
2015. júl. 25. 22:27
 35/57 anonim ***** válasza:

Olyan karja volt tőle amit megirigyelnél

Kép nincs, annak idején nem volt divat ez a fingok egyet az utcasarkon és felteszem facéra

De kb. úgy nézett ki mint a srác a videoban csak a haverom szerintem magasabb

2015. júl. 25. 22:31
 36/57 anonim ***** válasza:

28/F

Látom a hülyeség megy neked, 1000 fekvő? 400 húzódzkodás? Ha ennyit meg tud csinálni az már csak állóképességi edzés, izom nem fog nőni tőle. Izomnövekedést úgy lehet elérni, hogy egyre nagyobb és nagyobb súlyokkal edzel, a saját testsúlyos edzés egy ideig még elég lehet 13-15 éves korban, de tovább már semmit sem ér. Kérdező, talán neked ott lesz a gond, hogy nem eszel rendesen... Ha csinálnád az edzést rendesen és mellé tömegnövelő értendet követnél a fejlődés látható lenne, énis nagyon vékony voltam mikor elkezdtem 2 hónapja, azóta rengeteget fejlődtem heti 1kg jön fel átlagban, szóval semmi sem lehetetlen. :)

2015. júl. 26. 08:54
 37/57 anonim ***** válasza:

30-as szivesen :-)

36-os az izomtömeg nem attól fog nőni hogy nagyobb súllyal edz hanem attól hogy többet eszik. És ha többet eszik és nő az izomtömeg akkor saját testsúlyos erősítésben is nehezebbet kell emelnie amitől még tovább erősödik és izmosodik.

És az nem ilyen zsírral fedett hagyományos formátlan gyúrós lesz hanem egy felerősített atléta.

Meg lehet nézni egy gyűrűs tornászt, mind jól néz ki egytől-egyig.

A gyúrósok közül meg sokan szarul néznek ki, zsírosak és a formájuk leginkább egy wc tartályra hasonlít.

Akinek jó formája van a gyúrástól az korábban sportolt valami normális dolgot amivel alapozott vagy genetikailag szerencsés.

Ezzel szemben aki saját testsúllyal edz sokkal hamarabb formásodik és szálkásodik. És ha rendesen eszik mellé elég gyorsan borzalmas erőre tehet szert és az izomtömeg is nőni fog.

És akkor ha te heti 1 kilot szedsz fel akkor nyilván évente 52 kilot hízol.

2015. júl. 26. 17:45
 38/57 A kérdező kommentje:
Ajjaj ebbe a hibába én is beleestem. Sovány voltam, elkezdtem gyúrni és közben csak azt figyeltem, hogy mennyit hízok. De egy kiló hetente izomban lehetetlen, szóval zsírosodsz keményen. Most még nem feltűnő, de egyszer hányni fogsz attól amit a tükörben látsz. Kezdj el többet edzeni és kevesebbet enni!! A tényleges izmosodásra koncentrálj, a zsíros tömegnövelés marhaság. A testépítőknek beválik, mert szteroidokkal leszálkásítják magukat a versenyekre, de amúgy zsírosak ha nincs verseny!
2015. júl. 26. 17:55
 39/57 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam, hogy tiszta izom, de viszont ektomorfként(ami szerintem a legszerencsésebb alkat) tömegelés után egy kevés aerob mozgás+diéta és az a zsír el is tűnt, azok akikre mondod hogy elzsírosodnak azok a sok cucc miatt azok, naturálban nem leszel olyan.
2015. júl. 26. 18:56
 40/57 A kérdező kommentje:
Álmodozz csak. Én is ektomorf vagyok és több hónapba telt ledolgozni a tömegelés alatt felgyülemlett zsírmennyiséget.
2015. júl. 26. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!